ALE 18 %
  • Arthrobalans Plus  50 tabl.
Vitabalans Oy

Arthrobalans Plus 50 tabl.

Hinta: 17,90 € 21,90 €
Määrä: kpl
Joutuvatko nivelet kovalle rasitukselle? Nivelten tärkeimmät kolme tehoainetta yhdessä tabletissa. Aktivoi rustosoluja muodostamaan uutta rustoa, vähentää ruston hajoamista, poistaa nivelten jäykkyyttä ja lisää niiden liikkuvuutta.
Lisää liikunnan oloa! Arthrobalans Plus -tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia, ja ovat näin hyvin elimistölle siedettyjä ja turvallisia käyttää. Kolme tehoainetta yhdessä; - Aktivoivat rustosoluja muodostamaan uutta rustoa, - Vähentävät ruston hajoamista, - Poistavat nivelten jäykkyyttä ja lisäävät niiden liikkuvuutta. Vaikuttavat aineet: * Glukosamiinisulfaatti, nivelruston rustoproteiinin rakennusaine, * Kondroitiinisulfaatti, glukosamiinista muodostuva ruston rakennusaine, sekä * MSM, välttämätön orgaanisen rikin lähde nivelnesteen ja rustokudoksen muodostamisessa. Tiesitkö, että noin miljoonalla suomalaisella on nivelrikko. Se on yleisin niveltautimme. Iän lisääntyessä se tulee lähes kaikille, mutta suurimmalle osalle väestöä siitä on vähäistä haittaa. Nivelrikko voi johtua mm. aikaisemmista vammoista tai sairauksista.
Sokeriton, laktoositon, gluteeniton, hiivaton. Annostus: Aikuisille 1 tabletti päivässä. Huomioitavaa: Voi aiheuttaa allergiaoireita kala- ja äyriäisallergikoille. Ei suositella raskauden eikä imetyksen aikana. Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää: * glukosamiinisulfaattia 500 mg, o vastaa glukosamiinia 400 mg * kondroitiinisulfaattia 400 mg * MSM (metyylisulfonyylimetaani) 200 mg
Arvostele tämä tuote

14.11.2019 - Ansku

Loistava ja toimiva tuote !