Karin Havupuu-uute

Karin Havupuu-uute

Karin Havupuu-uutejuoma on ainut markkinoilla oleva havupuu-uutetuote, jonka valmistukseen käytetään vain ja ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Ei liuotin-aineita, ei kemikaaleja, ainoastaan puhdasta lähdevettä ja suomalaisen nuoren männyn kuorta ja nilaa.

Karin havupuu-uutejuoma on ainoa markkinoilla oleva Luomu-sertifioitu havupuu-uutejuoma

Tämä selittää sen miksi pullo on täytetty aivan piripintaan ja sen miksi tuote myös toimii. Tämä selittää myös osaksi sen minkä takia Karin havupuu-uutejuoma on ollut markkinoilla jo yli 40 vuotta ja se on valittu vuoden luontaiselintarvikkeeksi Suomen Luontaistuotekauppiaiden Liiton toimesta peräti kahteen kertaan. Vastaavaa tunnustusta ei ole saanut yksikään toinen valmiste.

Havupuu-uutejuomaa on valmistettu Pohjois-Satakunnassa sijaitsevassa Siikaisissa jo vuodesta 1976. Samalla paikalla, jossa juomaa tehdään myös tänä päivänä.

Karin Havupuu-uutejuoma pähkinänkuoressa

Alkuperäinen, samalla perinteisellä tarkoin varjellulla reseptillä valmistettu jo 40-vuotta.

Karin havupuu-uutejuoma on ainoa markkinoilla oleva Luomu-sertifioitu havupuu-uutejuoma.

Luomu-sertifioinnin säilyminen edellyttää tuotantotilojen, raaka-aineen hankinta-alueiden ja pakkausmerkintöjen vuosittaiset tarkastukset. Koko tuotantoketju on siis erittäin tarkkaan valvottua.

Valmistamiseen käytetään suomalaista luomusertifioitua nuoren männyn kuorta ja nilaa. Raaka-aine kerätään metsästä hellävaraisesti ilman suuria metsäkoneita.

Valmistuksessa ei ole käytetty liuotin-aineita eikä kemikaaleja, ainoastaan puhdasta lähdevettä.

Tuotteeseen ei ole lisätty lisä-tai säilöntäaineita.

Karin havupuu-uutejuoma on maultaan pehmeän luonnollinen, mutta vaikutuksiltaan vahva. Tuote sopii vauvasta vaariin.

Tuotteella on erittäin paljon dokumentoituja käyttäjäkokemuksia.

Karin havupuu-uutejuoma on palkittu kaksi kertaa vuosina 2003 ja 2010 Vuoden luontaiselintarvikkeena.

Karin havupuu-uutejuoma on ollut mukana viimeisen 20-vuoden aikana useissa eri yliopistojen tutkimushankkeissa. Hankkeissa on selvitetty laajasti tuotteen antioksidanttipitoisuutta, tulehduksen esto- ja muita terveydellisesti vaikuttavia ominaisuuksia.

Karin havupuu-uutejuoma sisältää myös runsaasti hyvin imeytyvässä luonnollisessa muodossa olevia hiven- ja kivennäisaineita, valitettavasti niitä emme saa pakkausmerkintöihin laittaa viranomaismääräysten takia.

Karin havupuu-uutejuoma on luonnon oma cocktail, joka toimii elimistön kokonaisvaltaisena elvyttäjänä. Usein jo parin viikon käytön jälkeen juoman käyttäjät toteavat, että virtaa on tullut lisää ja jaksaminen on aiempaa parempi.

Järjestys: