Hyvän Olon Berberiini - Kromi 60 tabl. 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 14,50 € 16,90 €
Määrä: kpl
Hyvän Olon Berberiini - Kromi auttaa tasapainottamaan rasvojen ja hiilihydraattien aineenvaihduntaa sekä auttaa pitämään verensokeritason normaalina. Parantaa rasvojen, hiilihydraattien ja proteiinien aineenvaihduntaa.
Hyvän Olon Berberiini - Kromi auttaa tasapainottamaan rasvojen ja hiilihydraattien aineenvaihduntaa sekä auttaa pitämään verensokeritason normaalina. Siksi sitä voidaan suositella kaikille veren kohonneista sokeriarvoista ja hitaasta energia-aineenvaihdunnasta kärsiville henkilöille. • Parantaa rasvojen, hiilihydraattien ja proteiinien aineenvaihduntaa • Tasapainottaa kehon makroravinteiden aineenvaihduntaa • Edistää veren glukoositasojen pysymistä normaaleina sokeriaineenvaihdunnassa Tuotteen sisältämä berberiini on uutettu Berberis vulgaris kasvin juuresta. Berberiinin lähteenä on markkinoilla olevissa tuotteissa kaksi eri kasvia Berberis aristata ja Berberis vulgaris. Kuten kasviuutteet yleensä, myöskään berberiiniaineet eivät ole sellaisenaan suoraan keskenään verrattavissa. Tiesitkö, että berberiiniä on käytetty jo yli 2000 vuotta Intiassa, Kiinassa, Koreassa ja Amerikan intiaanien keskuudessa perinteisenä kansanlääkkeenä. Berberiini on alkaloideihin kuuluva ammoniumsuola.
Tuote on valmistettu Suomessa. Makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa. Berberiini on tehokas kasviperäinen luonnonaine. Sisältää myös runsaasti kromia. Tuote sopii hyvin yhteen vereonhennus-, kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden kanssa. Annostus ja sisältö: 2 tablettia päivässä. Vuorokausiannos (2 tabl.) sisältää: 60 mg ruostehappomarjasta eristettyä berberiiniä 14 µg kromia
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.