L300 Intensive Moisture Yövoide kuivalle iholle 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,90 €
Määrä: kpl
Night Cream on hoitava ja ravitseva kuivan ihon yövoide, joka antaa iholle pehmeyttä ja joustavuutta. Yövoide sisältää ihon omia kosteuttavia aineita karbamidia ja maitohappoa sekä keramideja ja antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia.
Night Cream on hoitava ja ravitseva kuivan ihon yövoide, joka antaa iholle pehmeyttä ja joustavuutta. Yövoide sisältää ihon omia kosteuttavia aineita karbamidia ja maitohappoa sekä keramideja ja antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia. Nämä aineet hoitavat, suojaavat ja auttavat vahvistamaan ihon luontaista suojakerrosta levon aikana. L300 Intensive Moisture on erityisesti kuivalle iholle tarkoitettu ihonhoitosarja. Kuivaa ihoa hoidetaan tarjoamalla sille kosteuttavia ainesosia ja käyttämällä mietoja kasvojenpuhdistusaineita, jotka eivät kuivata sitä lisää.
Käyttö: Käytetään aamuisin hyvin puhdistetulla iholla. Hajusteeton, ei sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Tuotteen pH-arvo on ~4,5. Ainesosat: Aqua (liuotin, vesi) Ethylhexyl Stearate (pehmentävä aine) Urea (kosteudensitoja, karbamidi) Caprylic/Capric Triglyceride (pehmentävä aine) Sodium Chloride (kosteudensitoja) Glyceryl Stearate (emulgaattori) PEG-30 Stearate (emulgaattori) Cetearyl Alcohol (viskositeetinsäätäjä) Stearic Acid (viskositeetinsäätäjä) Palmitic Acid (viskositeetinsäätäjä) Tocopheryl Acetate (antioksidantti, E-vitamiini) Tromethamine (pH:n säätelijä) Lactic Acid (pH:n säätelijä) Dimethicone (ihoa hoitava aine) Phenoxyethanol (säilöntäaine) Benzoic Acid (säilöntäaine) Dehydroacetic Acid (säilöntäaine)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.