ALE 18 %
  • Lacto Lady
Vitabalans Oy

Lacto Lady 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 17,99 € 21,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Luonnollinen suoja virtsateille. Nauti vaivattomasti karpalon flavonoidit ja maitohappobakteerit samassa tabletissa. Lacto Ladyssa on markkinoiden vahvin flavonoidiyhdistelmä (PAC 18 g/tabl.).
Luonnollinen suoja virtsateille. Nauti vaivattomasti karpalon flavonoidit ja maitohappobakteerit samassa tabletissa. • Markkinoiden vahvin PAC-flavonoidiyhdiste* (36 mg/vrk) virtsateiden hyvinvointiin • Karpalon flavonoidit ja maitohappobakteerit samassa tabletissa • kaksoispäällystetty, joten maitohappobakteerit kestävät hyvin sekä maha- että sappihappoja • Suositellaan käytettäväksi erityisesti antibioottikuurien jälkeen Lacto Ladyssa on markkinoiden vahvin flavonoidiyhdistelmä (PAC 36 mg/vrk*) Lacto Lady sisältää karpalouutetta ja neljää erilaista kantaa maitohappobakteereita. Maitohappobakteerit kuuluvat suoliston normaaliin bakteerikasvustoon, mutta ne ovat tavallisia myös vaginan ja virtsateiden limakalvoilla. *Karpalo on tunnettu erityisistä flavonoideistaan, antosyaaneista ja proantosyanidiineista (PAC). Lacto Ladyssa on markkinoiden vahvin PAC-koostumus.
Vahva karpalovalmiste. Sisältää neljä eri kantaa kaksoispäällystettyjä maitohappobakteereita ja karpalouutetta. Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia, hiivaa, soijaa tai maitoproteiinia. Huomioitavaa: Karpalo saattaa muuttaa veren hyytymistä estävien lääkkeiden eli antikoagulanttien tehoa. Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä, niellään veden kanssa. Vuorokausiannos (2 tablettia) sisältää: 1 miljardia cfu elävää maitohappobakteeria - Lactobacillus acidophilus - Lactobacillus casei - Lactobacilus rhamnosus - Bifidobacterium longum 800 mg karpalouutetta, josta proantosyanidiineja 36 mg (vastaten karpaloita 20 g)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.