Mellis Silva Arctica Suihkugeeli Hilla & Hunaja 150 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 10,90 €
Määrä: kpl
Hilla & Hunaja Suihkugeeli on koko keholle tarkoitettu kevyesti kuoriva suihkugeeli. Koko keholle hellävaraiset raaka-aineet ovat tämän ekologisen suihkugeelin perusta. Kasvisperäiset raaka-aineet puhdistavat hellästi ja hoitaen.
Hilla & Hunaja Suihkugeeli on koko keholle tarkoitettu kevyesti kuoriva suihkugeeli. Hellävaraiset raaka-aineet ovat tämän ekologisen suihkugeelin perusta. Kasvisperäiset raaka-aineet puhdistavat hellästi ja hoitaen. Arktisen luonnon tehoaineista hillauute ja hunaja tuovat iholle arvokkaita vitamiineja ja voimaa. Propolisuute ja hillansiemen täydentävät hunajan puhdistavaa vaikutusta. Tavanomaisista ihon- ja hiustenhoito-aineista poiketen Silva Arctica -sarjan tuotteet eivät sisällä: - Sulfaatteja - Ethyloksyloituja raaka-aineita - Petrokemian raaka-aineita - Parabeeneja - Synteettisiä väri- ja tuoksuaineita Selkokielellä kerrottuna valmistukseen ei ole käytetty tavanomaisia säilöntäaineita ja luontoa kuluttavia raaka-aineita.
Sulfaatiton. Sisältää ainoastaan ekoraaka-aineita. Käyttö: Levitä suihkugeeliä kostealle iholle hierovin liikkein. Käytä koko keholle, myös kasvojen puhdistukseen.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.