ALE 14 %
  • Möller Omega-3 Pikkukalat, tuttifrutti/hedelmänmakuinen

Möller Omega-3 Pikkukalat, tuttifrutti/hedelmänmakuinen 72 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 17,90 € 20,90 €
Määrä: kpl
Sisältää lapsen kehityksen kannalta tärkeitä omega-3 rasvahappoja sekä D-vitamiinia. Hauskasti pikkukalan näköinen, hedelmäinen ja pehmeä maku, josta myös lapsi pitää. Ei sisällä väri-, makeutus- tai säilöntäaineita.
Möller Omega-3 Pikkukalat sisältää lapsen kehityksen kannalta tärkeitä omega-3 rasvahappoja sekä D-vitamiinia. Hauskasti pikkukalan näköinen, hedelmäinen ja pehmeä maku, josta myös lapsi pitää. Helppo purra ja niellä myös perheen pienimmille. Päiväannos sisältää 400 mg omega-3 rasvahappoja sekä 10 µg D-vitamiinia. Sisältää lapsen normaalin kehityksen kannalta tärkeitä omega-3 (DHA+EPA) rasvahappoja ja D-vitamiinia. Hyvänmakuiset Pikkukalat; - Pehmeä kapseli - Raikkaan hedelmäinen maku - Hauska kalan muoto - Helppo purra ja niellä myös perheen pienimmille - Ei sisällä väri-, makeutus- tai säilöntäaineita Tuotteen sisältämistä omega-3-rasvahapoista DHA ja EPA ovat eniten tutkittuja ja niiden hyvät vaikutukset elimistön toimintoihin on parhaiten tiedostettu.
Ei sisällä väri-, makeutus- tai säilöntäaineita. Makeutusaineena käytetty ksylitolia ja sorbitolia. Vuorokausiannos (2 kaps.) sisältää: Omega-3 rasvahappoja 400 mg, josta - DHA 135 mg - EPA 205 mg D3-vitamiinia 10 µg Tutustu Möllerin kotisivuihin www.moller.fi.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.