Via Naturale Nokkos-Kalkki-Inkivääri +Vihersimpukka 200 tabl. Säästöpakkaus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotteessa yhdistyvät vahvan luuston ja vireiden nivelten tärkeät rakennusaineet. Helpotusta liikkumiseen, liukkautta niveliin ja vahvistusta luustolle. Tuote-erä edullisesti!
Tuotteessa yhdistyvät vahvan luuston ja vireiden nivelten tärkeät rakennusaineet, samassa tabletissa! Onko sinullakin särkevät nivelet? Nivelsärky on merkki siitä, että kaikki ei ole täysin kunnossa. • Helpotusta liikkumiseen • Liukkautta niveliin • Vahvistusta luustolle • Luusto, lihakset ja nivelet muodostavat liikuntaelimet, joiden hyvinvointia tuote ylläpitää tasapainoisesti Nivel- ja luusto-ongelmat kiusaavat yhä useampia ihmisiä, myös nuoria. Jäykkyys, arkuus ja heikko luusto ovat ongelmia, jotka voivat ilmetä samanaikaisesti. Ilman riittäviä rakennusaineita luustokin haurastuu. * Magnesium ja D-vitamiini sitouttaa kalkkia tehokkaasti * Vihersimpikka on dna lähde, vihersimpukasta saa samoja ainesosia kuin mitä on nivelrustossa ja nivelnesteessä * Polvivaivat ja tehokas inkivääri, inkiväärin vaikutus myös niveliin on tunnettu vuosisatoja. Inkivääriuute on yleisesti käytetty helpottamaan vaivatonta liikkumista. * Nivelsärky ja monipuolinen nokkonen, jota onkin käytetty kansanperinteessä nivel-, iskias- ja kihtivaivoihin. Se on myös ravitsemuksellisesti monipuolinen yrtti, joka sisältää useita luuston ja nivelten tarvitsemia hivenaineita. Tiesitkö, että Nokkos-kalkki-inkiväärillä on Suomen Avainlippu -alkuperäismerkintä. Avainlippu-alkuperämerkki kertoo, että tuote on suomalainen.
Katso muut Via Naturalen tuotteet tästä » ----- Gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä maidon ainesosia eikä liivatetta. Nokkos-inkivääri-vihersimpukka-magnesium-d-vitamiinivalmiste. Annostus: 2-4 tablettia vuorokaudessa Suositeltu vuorokausiannos (2-4 tabl.) sisältää: Kalsiumia 400- 800 mg (50-100%*) Magnesiumia 180- 360 mg (60-120%*) D3-vitamiinia 2,5- 5 µg (50-100%*) Vihersimpukkaa 480 - 960 mg Inkivääriä 1000 - 2000 mg Nokkosta 160 - 320 mg *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.