Piimax C + Biotiini 300 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 11,90 €
Määrä: kpl
Piimax C + Biotiini hiusten ja kynsien vahvistamiseen. Piimax auttaa pitämään kynnet, ihon, hiukset ja nivelkudokset kunnossa. Biotiini lisää hiusten tuuheutta ja luontaista kiiltoa sekä estää kynsiä lohkeamasta ja liuskoittumasta.
Piimax C + Biotiini hiusten ja kynsien vahvistamiseen. Piimax auttaa pitämään kynnet, ihon, hiukset ja nivelkudokset kunnossa. Biotiini tuo lisäksi hiuksiin tuuheutta ja luontaista kiiltoa sekä estää kynsiä lohkeamasta ja liuskoittumasta. Piimax C + Biotiini on tasapainoinen tuote pitämään kynnet, ihon, hiukset ja nivelkudokset kunnossa. Biotiini tuo hiuksiin tuuheutta ja luontaista kiiltoa sekä estää kynsiä lohkeamasta ja liuskoittumasta. Tiesitkö myös, että: * Pii on alkuaine, joka osallistuu vahvan luuston, hampaiden ja kynsien muodostukseen. * Pii auttaa myös verisuonten seinämiä pysymään kimmoisina ja ylläpitää siten niiden nuorekkuutta ja terveyttä. * Pii suojaa vatsan limakalvoja ja rauhoittaa vatsaa sekä eliminoi haitallisia aineita (kuten alumiinia) elimistöstä.
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton. Makeutusaineina fruktoosi ja glukoosi. Annostus: 3 tablettia päivässä Päiväannos (3 tablettia) sisältää: Piimaa 780 mg Kalsium 44 mg Magnesium 26 mg Kromikloridia, jossa kromia 50 µg C-vitamiini 75 mg (askorbiinihappo) P-vitamiini 7 mg D-biotiinia, jossa biotiinia 60 µg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.