Puhdistamo Superfood OptiMSM 250 g 250 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 10,95 €
Määrä: kpl
OptiMSM-ravintoaineella on monia tehtäviä kehossamme. Se osallistuu terveen ihon, hiusten ja kynsien kasvuun. Keho tarvitsee sitä terveiden sidekudosten ja nivelten toiminnan takaamiseksi sekä oikeanlaisen entsyymitoiminnan turvaamiseksi.
OptiMSM-ravintoaineella on monia tehtäviä kehossamme. Se osallistuu terveen ihon, hiusten ja kynsien kasvuun. Keho tarvitsee sitä terveiden sidekudosten ja nivelten toiminnan takaamiseksi, oikeanlaisen entsyymitoiminnan turvaamiseksi sekä hormonitasapainon ja immuunijärjestelmän toiminnan varmistamiseksi. MSM eli metyylisulfonyylimetaani on orgaaninen rikkiyhdiste, jota esiintyy kehossamme luontaisesti. Puhtaassa muodossaan se on tuoksuton, valkoinen, kidemäinen jauhe, jolla on hiukan kitkerä maku. MSM auttaa kehoamme energian tuotannossa ja erilaisten tukikudosten rakentumisessa (esim. hiukset, luut, kynnet ja nivelet). Aikaisemmin saimme rikkiä enemmän ravinnostamme, mutta ruoan varastointi, ruoanvalmistustavat, kuivatus, säilöntä sekä säilöntäaineet ovat vähentäneet ravintomme rikkipitoisuutta. Rikki toimii keskeisessä roolissa tukikudoksiamme rakentavan kollageeni-proteiinin muodostumisessa.
Käyttöohje: Aloita käyttö lisäämällä puhtaaseen veteen 1/2 teelusikallista. Nosta annostusta hiljalleen ylöspäin aina 1 ruokalusikalliseen asti. Jos urheilet tai käytät MSM:ää terapeuttisesti, suurempia määriä voi käyttää huoletta. C-vitamiinipitoisten ruokien (mm. Camu Camu) käyttö MSM:n yhteydessä nostaa MSM:n tehoa. Ravintosisältö: Energiaa 0 kcal Proteiinia 0 g Hiilihydraatteja 0 g Rasvaa 0 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.