Scholl Pharma 2in1 Express Tehohoito Liikavarpaiden Hoitoon 1 kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 15,90 €
Määrä: kpl
2in1 tehohoito on erittäin tehokas ja nopeavaikutteinen useiden liikavarpaiden hoitoon. Schollin ainutlaatuinen tehohoito vaikuttaa liikavarpaiden juuria myöten. Se toimii nopeammin kuin perinteiset liikavarpaiden hoitoon tarkoitetut laastarit.
2in1 tehohoito on erittäin tehokas ja nopeavaikutteinen useiden liikavarpaiden hoitoon. Schollin ainutlaatuinen tehohoito vaikuttaa liikavarpaiden juuria myöten. Se toimii nopeammin kuin perinteiset liikavarpaiden hoitoon tarkoitetut laastarit. 2in1 Tehohoito vaikuttaa seuraavasti; Vaihe 1) Kuori liikavarpaan uloin kerros, jotta kivulias hankaus vähenee. Kipu lievittyy välittömästi ja hoitoneste pääsee tunkeutumaan liikavarpaan sisään. Edistä liikavarpaan murenemista käyttämällä rasputinta joka kolmas päivä. Vaihe 2) Hoitoneste. Levitä tehokasta hoitonestettä liikavarpaalle päivittäin kynän levityspäällä. Vaihe 3) Näkyvät tulokset jo 5 päivässä. Lievittää kipua.
Käyttö: Tehohoito soveltuu varpaiden päässä ja päkiöissa olevien liikavarpaiden käsittelyyn. Huomioitavaa: Tuote ei sovellu neuroaskulaaristen liikavarpaiden käsittelyyn. Älä käytä tuotetta ärtyneellä tai rikkoontuneella iholla.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.