Bertil´s Hemoglobiini 60 tabl.

9,50 

Varasto loppu

Kotimaiset bertil’s Hemoglobiini -tabletit sisältävät vatsaystävällistä aminohappokelatoitua rautaa ja kuparia sekä tehoa lisääviä vitamiineja parhaiten imeytyvässä muodossa. bertil’s Hemoglobiini ei ole pelkkä rautatabletti. Se vahvistaa veren hemoglobiiniarvoja ja rautavarastoja lisäämällä samalla uusien punasolujen määrää.

Tuotetunnus (SKU): 102003-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Bertil´s Hemoglobiini

Kotimaiset bertil’s Hemoglobiini -tabletit sisältävät vatsaystävällistä aminohappokelatoitua rautaa ja kuparia sekä tehoa lisääviä vitamiineja parhaiten imeytyvässä muodossa. bertil’s Hemoglobiini ei ole pelkkä rautatabletti. Se vahvistaa veren hemoglobiiniarvoja ja rautavarastoja lisäämällä samalla uusien punasolujen määrää.

Monipuolinen koostumus piristää ja auttaa jaksamaan.

Ruoka tai muut ravintolisät eivät heikennä aminohappokelatoidun raudan imeytymistä, joten valmisteen voi nauttia myös ruoan yhteydessä esim. kahvin, teen ja maidon kanssa. Rauta ja folaatti edistävät normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä auttavat vähentämään väsymystä. Kupari edistää raudan kuljetusta kehossa. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

 

Rautaa, kuparia sekä C- ja B-vitamiineja sisältävä ravintolisä ylläpitämään normaaleja hemoglobiini- ja ferritiiniarvoja. Bertil’s Hemoglobiini tablettien rauta ja folaatti edistävät normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä auttavat vähentämään väsymystä. Valmisteen rauta on hyvin imeytyvänä aminohappokelaattina, joka ei aiheuta rautavalmisteille tyypillisiä vatsavaivoja. Kupari taas edistää raudan kuljetusta kehossa. Lisäksi kätevän valmisteen voi nauttia myös yhdessä kahvin, teen ja maidon kanssa. Gluteeniton, laktoositon ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Vegaaninen. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Käyttöohjeet

Vuorokausiannos 1–2 tablettia

Aikuisille ja yli 6-vuotiaille: 1 tabletti 1–2 kertaa päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältää: rauta 25–50 mg (179–358 %*), kupari 0,5–1,0 mg (50–100 %*), C-vitamiini 80–160 mg (100–200 %*), B1-vitamiini 1,65–3,3 mg (150–300 %*), B2-vitamiini 2,1–4,2 mg (150–300 %*), B6-vitamiini 2,1–4,2 mg (150–300 %*), B12-vitamiini 25–50 mikrog (1000–2000 %*), folaatti 200–400 mikrog (100–200 %*). *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: täyteaine (selluloosajauhe), rautabisglysinaatti, L-askorbiinihappo, sakeuttamisaine (natriumalginaatti), happamuudensäätöaine (trikalsiumfosfaatti), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kuparibisglysinaatti, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti Quatrefolic, metyylikobalamiini.

Ainesosat

Täyteaine selluloosajauhe, rautabisglysinaatti (USA), L-askorbiinihappo, sakeuttamisaine natriumalginaatti, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kuparibisglysinaatti, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti Quatrefolic®, metyylikobalamiini.

Erityistiedot

Doesn’t contain ingredients from animal origin, Lactose free, Sugar free, Gluten free