Ale!

Biotin (Biotiini) Collagen, 120 tabl. (Vitabalans)

13,90 

Varasto loppu

 

Kollageeni kiinteyttää ihoa ja tasoittaa juonteita

Ihon kiinteyttä ylläpitää ihon sidekudoskerroksen säikeinen tukiproteiini, kollageeni. Jo 30 ikävuodesta alkaen ihon kollageenin muodostus ja määrä alkavat luonnostaan vähetä jatkuen 1-2 %:n kollageenimenetyksenä vuosittain. Vaihdevuosien jälkeen ihon muutokset nopeutuvat. Kollageenin väheneminen näkyy kasvoissa ihon veltostumisena, juonteina ja syventyvinä ryppyinä.

Biotiini Collagen on monipuolinen kotimainen kollageeni-hyaluronihappo-biotiini-sinkki-C-vitamiini-ravintolisä. Se sisältää kliinisesti tutkittua Verisol®-P -kollageenia. Hyaluronihappo, vitamiinit ja sinkki täydentävät kollageenin vaikutusta. Hyaluronihappo sitoo vettä ihossa ja lisää ihon kosteutta. Biotiini ja sinkki vaikuttavat ihon normaaliin kuntoon, ja C-vitamiini edistää ihon kollageenin muodostumista.

 

P.e. PVM. 5/2026.

Kuvaus

Biotiini Collagen Skin Beauty sisältää Verisol®-P- kollageenipeptidejä, jotka on pilkottu sian kollageenista (P=porcine).

  • Kollageenipeptidit imeytyvät paremmin kuin kollageeni. Verisol®-P -kollageenin ihoa nuorentava vaikutus perustuu siihen, että kollageenipeptidit lisäävät ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa. Kahdessa kliinisessä tutkimuksessa* on osoitettu, että 2,5 g Verisol®-P -kollageenia päivässä nautittuna säännöllisesti neljän viikon ajan lisää merkitsevästi ihon elastisuutta ja kiinteyttä sekä tasoittaa silmänympärysjuonteita. Kun tutkimuksissa Verisol®-P -kollageenin käyttöä jatkettiin vielä neljä viikkoa, ihon elastisuus lisääntyi ja juonteet olivat tasoittuneet parhaimmillaan 50 % alkutilanteeseen verrattuna. Muutokset olivat näkyvissä vielä 4 viikkoa kollageenin käytön lopettamisen jälkeen. Tutkimusten naiset olivat 35–65 -vuotiaita. Kollageenin vaikutukset näkyivät selvimmin yli 50-vuotiaiden naisten kasvoissa.

Biotiini vahvistaa kynnen ja hiuksen rakennetta

Metioniini on rikkiä sisältävä aminohappo ja keratiini tarvitsee rikkiä

Sinkki on välttämätön ihosolujen muotoutumisessa. Sinkkiä tarvitaan ihon kollageenin ja elastiiniin muodostuksessa

 

*Proksch E, Schunck M, Zague V, Segger D, Degwert J, Oesser S. Oral supplementation of specific collagen peptides has beneficial effects on human skin physiology: a double-blind, placebo-controlled study. Skin Pharmacol Physiol 2014;27:47-55. / Proksch E, Schunck M, Zague V, Segger D, Degwert J, Oesser S. Oral intake of special bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis. Skin Pharmacol Physiol 2014;27:113-119

Kollageenin vaikutusta täydentävät hyaluronihappo, vitamiinit ja sinkki. Hyaluronihappo sitoo vettä ihossa ja lisää ihon kosteutta. Biotiini ja sinkki vaikuttavat ihon normaaliin kuntoon, ja C-vitamiini edistää ihon kollageenin muodostumista.

KOOSTUMUS
Vuorokausiannos 3 tablettia sisältää:

Kollageenia 2500 mg
Hyaluronihappoa 120 mg
Biotiinia 120 ug
Sinkki 5 mg
C-vitamiinia 60 mg

ERITYISTÄ
Sokeriton, laktoositon. Ei sisällä gluteenia, maito- tai soijaproteiinia eikä makeutus- ja väriaineita. Hyaluronihappo on mikrobin tuottama.

ANNOSTUS
Aikuisille 3 tablettia päivässä, niellään veden kanssa.

PAKKAUSKOKO
120 tablettia

Saatat myös pitää...

  • Biotin Collagen Skin Beauty jauhe, 100 g (Vitabalans)

    16,95  Kollageeni kiinteyttää ihoa ja tasoittaa juonteita Ihon kiinteyttä ylläpitää ihon sidekudoskerroksen säikeinen tukiproteiini, kollageeni....Lue lisää
  • Ale!

    Vivania Beauty Shot (Kollageeni-Hyaluronihappo-C-vitamiinivalmiste), 500 ml (Hankintatukku)

    15,99  Sisältää tehokkaan yhdistelmän hyvin imeytyvää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka...Lisää ostoskoriin