Elinvoima Merilevä, 100 g

11,90 

Varasto loppu

Luonnonmukaisesti tuotettua, puhdasta ja ravintorikasta solmulevää kätevässä, uudelleensuljettavassa pussissa. Merilevärouhetta on helppoa ripotella ruoan joukkoon, esim. jogurtin tai salaatin päälle.

Seagreens®-merilevä sisältää runsaasti jodia sekä tasapainoisesti ravintoaineita, mm. kaikki luonnolliset aminohapot, monipuolisesti mineraaleja ja hivenaineita, karotenoideja sekä levän polysakkarideja.

Kuvaus

Bioteekin Elinvoima Merilevä on luonnonmukaisesti tuotettu, puhdasta ja ravintorikasta solmulevää Skotlannin Ulko-Hebridien saarten puhtaasta luonnosta. Elinvoima Merilevärouhe on korkealuokkainen, puhdas, luomulaatuinen tuote.

Merilevää pidetään maapallon ravintoainerikkaimpana kasvina. Seagreens®-merilevä sisältää runsaasti ja tasapainoisesti ravintoaineita, mm. kaikki luonnolliset aminohapot, monipuolisesti mineraaleja ja hivenaineita, karotenoideja, levän polysakkarideja, kuten algiinia, fukoosia ja mannuronihappoa, sekä betaiineja. Se sisältää runsaasti myös jodia, joka on elimistölle tarpeellista kilpirauhashormonien ainesosana ja se edistää aineenvaihduntaa.

– Korkealuokkainen, puhdas, luonnonmukaisesti tuotettu (luomu)
– Sisältää runsaasti jodia
– Sisältää runsaasti ja tasapainoisesti ravintoaineita, mm. kaikki luonnolliset aminohapot, monipuolisesti mineraaleja ja hivenaineita, karotenoideja sekä levän polysakkarideja

Pakkaus on kätevässä, uudelleensuljettavassa pussissa.

Levä leikataan kasvustoa vaurioittamatta luontaisilta kasvupaikoiltaan kirkkailta vesiltä ja kuivataan ja rouhitaan hellävaraisesti. Käsittelyn aikana ei lisätä eikä poisteta mitään ja lämpötila ei nouse yli +44 celsiusasteen.

Bioteekin Elinvoima Merilevä on luonnonmukaisesti tuotettua solmulevää puhtaasta luonnosta. Levä leikataan kasvustoa vaurioittamatta luontaisilta kasvupaikoiltaan kristallinkirkkailta vesiltä ja kuivataan ja jauhetaan hellävaraisesti. Käsittelyn aikana ei lisätä eikä poisteta mitään ja lämpötila ei nouse yli +44 °C. Bioteekin Merilevä on korkealuokkainen, puhdas, luomulaatuinen tuote.

Merilevää pidetään maapallon ravintoainerikkaimpana kasvina. Seagreens® -merilevä sisältää runsaasti ja tasapainoisesti ravintoaineita, mm. kaikki luonnolliset aminohapot, monipuolisesti mineraaleja ja hivenaineita, karotenoideja, levän polysakkarideja, kuten algiinia, fukoosia ja mannuronihappoa, sekä betaiineja. Se sisältää runsaasti myös jodia, joka on elimistölle tarpeellista kilpirauhashormonien ainesosana ja se edistää aineenvaihduntaa. Lisätietoja raaka-aineesta on osoitteessa www.seagreens.com.
Elinvoima Merilevä sopii koko perheen käyttöön monipuoliseksi ravintolisäksi, joka sisältää kaikki ravintoaineet luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa. Merilevä sisältää erityisen runsaasti jodia, joka aktivoi aineenvaihduntaa.

Merilevärouhe, ravintolisä

Ainesosat:

Kuivattu, luonnonmukaisesti tuotettu Seagreens® Hebridean -solmulevä (Ascophyllum nodosum).

Ravintoaineet 100 g ¼ tl (1 g) Vertailuarvosta
Energiaa 1195 kJ (285 kcal) 12 kJ (3 kcal)
Proteiinia 5,4 g 54 mg
Hiilihydraatteja 57,9 g 579 mg
josta sokereita 8,0 g 80 mg
Rasvaa 3,2 g 32 mg
josta tyydyttyneitä 0,6 g 6 mg
kertatyydyttymättömiä 1,6 g 16 mg
monityydyttymättömiä 0,9 g 9 mg
Kuitua 5,0 g 50 mg
Natriumia 2,7 g 27 mg
Jodia 60 mg 600 μg 400 %
A-vitamiinia (karotenoideina) 18 mg 180 μg 20 %

Pakkauskoko 100 g, uudelleensuljettava muovipussi kartonkikotelossa.
Annostus ¼ tl (1,25 ml = n. 1 g) päivässä. Ripotellaan ruoan joukkoon, mieluiten valmiin annoksen päälle, esim. jogurtin tai salaatin joukkoon.
Käyttörajoitukset Valmisteella voi olla yhteisvaikutuksia veren hyytymiseen vaikuttavien lääkkeiden kanssa. Ei suositella kilpirauhassairauksista kärsiville.