GlucoBalance, 60 kaps. (Hankintatukku)

11,95 

Varasto loppu

Gluco Balance tasoittamaan veren sokerin vaihteluita. Valmisteen gymnemahappo estää sokerin imeytymistä sekä tukee haiman toimintaa. Verensokeri ei pääse nousemaan liikaa aterioinnin yhteydessä ja vältytään mm. verensokerin heilahtelun aiheuttamalta väsymykseltä.

Kuvaus

Gluco Balance avuksi tasoittamaan veren sokerin vaihteluita. Valmisteen gymnemahappo estää sokerin imeytymistä sekä tukee haiman toimintaa. Näin verensokeri ei pääse nousemaan liikaa aterioinnin yhteydessä ja vältytään mm. verensokerin heilahtelun aiheuttamalta väsymykseltä. Tästä syystä GlucoBalancen tunnetuin käyttöalue on verensokeritasapainon ylläpito.

Gymnema sylvestre -kasvin lehtien sisältämä gurmariini tukkii makeaa aistivia makunystyröitä, jolloin makea ei maistu makealta. Tämä puolestaan auttaa vähentämään makeannälkää.

Gymnema sylvestre -kasvilla on myös lievä ylimääräisen nesteen poistumista edistävä vaikutus.

Tiesitkö, että Gymnema sylvestre on intialainen köynnöskasvi, jonka juuria, lehtiä ja niiden varsinaisiksi aktiiviaineiksi todettuja gymnemahappoa ja gurmariinia on käytetty Intiassa yli 2000 vuotta. Kasvin hindulainen nimi on ”gurmar” eli suoraan käännettynä ”sokerin hävittäjä”.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton.

Annostus:
1 – 2 kapselia päivässä aterioiden jälkeen.

Vuorokausiannos
(1-2 kapselia) sisältää:
Gymnema sylvestre-lehtiuutetta 400 – 800 mg,
jossa gymnemahappoa 100 – 200 mg

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.