Ale!

Magnex 375 mg + B6 Pore, 20 tabl. (Vitabalans)

5,50 

30 varastossa

Sydämelle, lihaksille, hermostolle ja lihaskramppeihin. Magnex 375 mg + B6 pore on optimaalinen valmiste lihaskunnon ylläpitämiseen sekä lihaskramppeihin ja suonenvetoihin. Raikkaan sitruunanmakuinen poretabletti.

 

P.e. PVM. 2/2025

Kuvaus

Magnesiumilla on monia tärkeitä elimistön säätelytehtäviä, ja se on olennainen aine mm. hermoston ja lihasten toiminnassa. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, elektrolyyttitasapainoa ja proteiinien muodostusta. Lisäksi magnesium edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina ja lihasten normaalia toimintaa. Magnesiumia on eniten luustossa, lihaksissa ja pehmytkudoksissa.

– Magnesiumilla on useita olennaisia ja tärkeitä elimistön säätelytehtäviä muun muassa hermostolle ja lihasten toiminnalle
– Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
– Edistää elektrolyyttitasapainoa ja proteiinien muodostumista
– Edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina
– Sydämelle, suonenvetoihin ja lihaskramppeihin
– Soluissa magnesium toimii yli 300 entsyymissä

Magnex on suosittu ja toimiva magnesiumvalmiste. Tuote sisältää myös B6-vitamiinia, joka osaltaan edistää magnesiumin hyväksikäyttöä elimistössä.

Magnesium-poretabletti on helppo tapa nauttia päivän annos magnesiumia! Poretabletista saa raikkaan sitruunanmakuisen juoman, joka maistuu myös liikunnan tai saunan jälkeen. Magnesium on varsinkin lihaksille ja sydämelle tärkeä, sillä magnesium edistää lihasten ja hermoston toimintaa. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, elektrolyyttitasapainoa ja proteiinien muodostusta.

Magnesium+B6-vitamiiniporetablettia on urheilijoiden ja liikuntaa harrastavien kätevä käyttää urheilusuoritusten ohella turvaamaan mm. lihasten energiansaantia ja palautumista. Sekä magnesium että B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja B6-vitamiini lisäksi proteiini- ja glykogeenin (lihaksiin varastoitunut sokeri) aineenvaihduntaa. Magnesiumin tarvetta lisää mm. fyysinen rasitus ja urheilu, yksipuolinen ruokavalio, raskaus ja imetys ja diabetes.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

KÄYTTÖ

Lihasten kunnolle, urheilijoille ja aktiiviliikkujille.

ANNOSTUS

1 poretabletti. Liuota poretabletti lasilliseen vettä ja nauti.

KOOSTUMUS

Vuorokausiannos 1 poretabletti sisältää:
Magnesiumia 375 mg
B6-vitamiinia 2,2 mg

Ainesosat
Happamuudensäätöaine (sitruunahappo), magnesiumkarbonaatti, magnesiuoksidi, happamuuden säätöaineet (natriumkarbonaatti, kaliumkarbonaatti), aromit (lime, sitruuna), makeustusaineet (syklamaatti, sakariini, mannitoli), natriumkloridi, pyridoksiinihydrokloridi.

Ingredienser
Surhetsreglerande medel (citronsyra), magnesiumkarbonat, magnesiumoxid, surhetsreglerande medel (natriumkarbonat, kaliumkarbonat), aromer (lime, citron), sötningsmedel (cyklamat, sakarin, mannitol), natriumklorid, pyridoxinhydroklorid.

PAKKAUSKOKO

20 poretablettia

Valmistusmaa Saksa