Kuvaus
Papaya papaijaentsyymitabletit, ravintolisä, papaija imeskelytabletit Enzyme, amber-lasipullossa
Sisältö 90 imeskelytablettia, yhteensä 54 grammaa, valmistettu papaijanlehdistä
Papaija entsyymitabletit ovat tarkoitettu ruoansulatukseen ja erityisesti tärkkelyksen pilkkomiseen
Yhden tabletin hinta 0,14 €
Papaya papaijaentsyymitabletit Enzyme imeskelytabletit ei sisällä
- laktoosia
- gluteiinia
Ainesosat:
- makeutusaine sorbitoli
- sukroosi
- kalsiumkarbonaatti
- makeutusaine mannitoli
- paakkuuntumisenestoaine rasvahappojen magnesiumsuolat
- papaiini
- aromi (papaija)
- stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa
- entsyymit: proteaasi, alfa-amylaasi
- papaijahedelmäjauhe
Vaikuttavat ainesosat per 1 tabletti
- papaiini 15 mg
- proteaasi 2 mg
- alfa-amylaasi 2 mg
Annostus ja käyttöohje:
- 1–3 tablettia aterian jälkeen
- voit pureskella tai imeskellä tabletit
- myös 1–2 tablettia päivässä aterian yhteydessä, edistämään ruoansulatusta
- muissa tapauksissa otetaan tyhjään vatsaan
Huomioitavaa ja varoitukset:
- ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja
- annostusta ei saa ylittää
- säilytettävä lasten ulottumattomissa
- liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia
Tyhjän pakkauksen kierrätys ja lajitteluohje:
Lasipullo voidaan laittaa lasipakkausten keräysastiaan.
- Jätelasi käytetään usein uuden pakkauslasin valmistukseen.
Metallinen korkki voidaan kierrättää lajittelemalla se metallien keräysastiaan.
- Jätemetalli käytetään uusien metallituotteiden valmistukseen.Lasipullo voidaan laittaa lasipakkausten keräysastiaan.
- Jätelasi käytetään usein uuden pakkauslasin valmistukseen.
Metallinen korkki voidaan kierrättää lajittelemalla se metallien keräysastiaan.
- Jätemetalli käytetään uusien metallituotteiden valmistukseen.
Papaija on trooppinen hedelmä, joka sisältää entsyymejä, kuten papaiinia
Papaiini lisää entsyymiaktiivisuutta, joka edistää monien erilaisten tärkkelysten muuntumista pitkäketjuisista hiilihydraateista yksinkertaisiksi monosakkarideiksi ja proteiineja aminohapoiksi.
Lisätietoja ruoansulatuksesta ja papaiini-entsyymistä yleisesti
Ihmisen ruoansulatusjärjestelmä, johon kuuluvat suoliston lisäksi myös maha, maksa ja haima, tuottavat normaalisti kaikkia tarvittavia ruoansulatusentsyymejä, mutta jotkut sairaudet, ravitsemukselliset puutteet ja ruokailuolosuhteiden muutokset (matkoilla, ulkomailla jne.) heikentävät kehomme kykyä tuottaa tarvitsemiaan entsyymejä.
Entsyymipitoisella ravintolisällä voi olla suotuisa vaikutus ruoansulatukseen. Jos ruokaa jää puutteellisen entsyymitoiminnan seurauksena pilkkomatta, ne hajoavat myöhemmin paksusuolessa mädättäjäbakteerien toimesta ja muodostavat suuren määrän kaasua, aiheuttaen epämukavan olon vatsan ja suoliston turvotessa.
Entsyymien lähteitä kasviksista
Entsyymejä löytyy luonnollisesti myös tuoreista kasviksista, mutta ruoanvalmistus tuhoaa ne helposti, sillä entsyymit koostuvat aminohapoista, muodostaen aktiivisia proteiinimolekyylejä, jotka eivät kestä kovaa kuumentamista. Ne häviävät myös ruoka-aineiden varastoinnin aikana sekä valmisruokien säilytyksessä että uudelleen lämmityksessä.
Katso tuotteesta Aboa Medican sivulta tästä