Ale!

RFSU Ovulaatiotesti, 7 testiä

6,90 

5 varastossa

RFSU Ovulaatiotesti on helppo tapa selvittää, milloin munasolu irtoaa ja raskaaksi tuleminen on mahdollista. RFSU Ovulaatiotesti perustuu hormonipituisuuden mittaamiseen ja on erittäin luotettava. Sisältää 7 testiä.

 

P.e. PVM. 5/2025

Tuotetunnus (SKU): 102391 Osastot: , , ,

Kuvaus

RFSU Ovulaatiotesti on helppo tapa selvittää, milloin munasolu irtoaa ja raskaaksi tuleminen on mahdollista. RFSU Ovulaatiotesti perustuu hormonipituisuuden mittaamiseen ja on erittäin luotettava; samantyyppisiä testejä käytetään terveyskeskuksissa ja neuvoloissa.

Voit ostaa testin odottamaan jo valmiiksi testauspäiviä, sillä RFSU Ovulaatiotestin säilyttäminen on helppoa. Ovulaatiotesti tulee säilyttää ehjässä pakkauksessa jääkaapissa tai huoneenlämmössä, esim. kaapissa, kunhan testi on suojassa kuumuudelta, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta.

 

 

Ovulaatiotesti – Parhaat päivät

Selvitä, milloin mahdollisuus tulla raskaaksi on suurin

RFSU Ovulaatiotesti on helppo tapa selvittää, milloin munasolu irtoaa ja mahdollisuus tulla raskaaksi on suurimmillaan. Lutenisoivan hormonin eritys lisääntyy voimakkaasti noin 23-36 tuntia ennen munasolun irtoamista. Ovulaatiotesti havaitsee lutenisoivan hormonin (LH) pitoisuuden nousun virtsassa ja osoittaa kaksi hedelmällisintä päivää. Raskauden todennäköisyys nousee jos olet yhdynnässä näiden kahden päivän kuluessa.

 • Selkeä tulos – Yksi tai kaksi värillistä viivaa
 • Osoittaa kuukautiskiertosi kaksi hedelmällisintä päivää
 • Testi on helppo tehdä. Kerää virtsaa puhtaaseen kuivaan astiaan ja upota testin näytteenottopää virtsaan.
 • Miten RFSU Ovulaatiotesti toimii?

  Testi havaitsee lutenisoivan hormonin (LH) pitoisuuden nousun virtsassa kun pitoisuus ylittää 25mlU/ml ja osoittaa 2 päivää, jolloin munasolun hedelmöittymiskyky on parhaimmillaan. Tee testi klo 10.00 ja 20.00 välillä, jolloin virtsan LH-pitoisuus on suurimillaan. Lutenisoivan hormonin määrän lisääntyminen tapahtuu noin 24-36 tuntia ennen munasolun irtoamista. Munasolun hedelmöittymiskyky on paras samana päivänä, kun LH-pitoisuuden nousu havaitaan, ja sitä seuraavana päivänä. Raskauden todennäköisyys kasvaa, jos yhdyntä tapahtuu näiden 48 tunnin kuluessa. Koska miehen siittiöt voivat elää useiden päivien ajan, raskaaksi voi tulla, vaikka yhdyntä olisi tapahtunut ennen LH-huippua.

  • Testin herkkyys on 25mlU/ml
  • Selkeä tulos
  • Testi on kertakäyttöinen
  • Oheiden mukaisesti tehdyn testin tuloksen varmuus on 96 %

Helppokäyttöinen testi antaa selkeän vastauksen muutamassa minuutissa.

Huomioitavaa:
Testiä ei saa säilyttää alle +2 asteen tai yli +30 asteen lämpötiloissa, ja se tulee pitää pois lasten ulottuvilta.