Ale!

Sizegain Plus Instant Shot (5 kpl)

29,90 

12 varastossa

Intensiivinen ja laadukas seksielämä Sizegainilla! Sizegain Plus tuotteen jatkuvalla käytöllä on monia hyötyjä, kuten seksuaalisen halukkuuden paraneminen sekä huomattavasti lisääntynyt libido ja hedelmällisyys. Sizegain auttaa saamaan laadukkaan seksielämän.

P.e. PVM. 10/2025.

Kuvaus

Intensiivinen ja laadukas seksielämä Sizegainilla! Sizegain Plus on tarkoitettu vastaamaan miesten tarpeita vahvistaen miehisyyttä päivittäin. Sizegain auttaa saamaan laadukkaan ja itsevarman seksielämän täysin luonnollisella tavalla.

Sizegain tuotteen avulla kehon testosteronipitoisuus kasvaa ja saavutettuna tuloksena erektio ja sen alueen verenkiertoelimistö vahvistuvat huomattavasti. Sizegainin jatkuvalla käytöllä on useita hyötyjä, kuten seksuaalisten suhteiden paraneminen sekä huomattavasti lisääntynyt libido ja hedelmällisyys. Lisäksi Sizegain myös parantaa miehen verenkiertoa ja poistaa jokapäiväisistä epävarmuuksista johtuvaa stressiä. Kaikki tämä täysin luonnollisella tavalla ja ilman sivuvaikutuksia.

– Nostaa veren testosteronipitoisuutta lisäten seksuaalista halukkuutta
– Vahvempi ja pidempi erektio
– Parantaa miehisyyttä ja itseluottamusta aktin aikana
– Laadukas ja intensiivinen seksielämä
– Sisältää bioperiiniä, joka helpottaa aktiivisten ainesosien imeytymistä
– Testattu ja todistettu teho
– Tuloksia jo muutamassa viikossa

Tuotteen pohjana on käytetty luonnollisia yhdisteitä, joiden teho on todistettu lääketieteellisin kokein. Sizegain Plus tehon huomaa merkittävästi jo lyhyessä ajassa, muutaman viikon kuluessa. Tuotteen kehityksessä käytetyn teknologian ansiosta Sizegain Plus sisältää bioperiiniä, ainetta, joka helpottaa aktiivisten aineosien imeytymistä.

Sizegain Plus on suosittu ravintolisä muun muassa Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa.

Tiesitkö, että Sizegain Plus -tuotteella on GMP-sertifikaatti. GMP-sertifikaatti (Good Manufacturing Practice) takaa tuotteen valmistamisen tarkasti määriteltyjen valmistusmenetelmien mukaisesti. Tuote valmistetaan erityisessä puhdastilassa, jossa sijaitsevat kaikki valmistuksessa tarvittavat laitteet ja muut tuotteen valmistukseen tarvittavat toiminnot.

100 % luonnollinen valmiste. Tuotteen pohjana on käytetty luonnollisia yhdisteitä, joiden teho on todistettu lääketieteellisin kokein.

Annostus:
Aikuisille 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.

Päivittäinen annos (1 tabl.) sisältää:
256 mg Tribulus terrestres
192 mg ginseng
139 mg Damiana lehdet
139 mg sahapalmu
64 mg neidonhiuspuu
10 mg pippuri

Huomioitavaa:
Tuotetta ei tule käyttää jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Käänny lääkärisi puoleen jos käytät samanaikaisesti antikoagulantteja.

Ainekset:
Tribulus terrestres hedelmä (Tribulus terrestris L.), ginseng juuri (Panax ginseng C.A. Meyer), sakeuttamisaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E464), Damiana lehdet (Turnera diffusa Wild. Ex. Schult.), sahapalmun hedelmä (Serenoa repens (W. Bartram) Small), sakeuttamisaineet (maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa(E460i)), neidonhiuspuun lehdet (Ginkgo biloba L.), pippurin hedelmä (Piper nigrum L.)