Via Naturale Hainrusto-Vihersimpukka +D, 160 kaps.

35,90 

5 varastossa

Hainrusto D+ Vihersimpukka -valmiste sisältää runsaasti D-vitamiinia, joka edistää normaalia lihastoiminnan ylläpitämistä sekä edistää luiden pysymistä normaalina.

P.e. PVM. 30.12.2025.

Kuvaus

Hainrusto D+ Vihersimpukka -valmiste sisältää runsaasti D-vitamiinia, joka edistää normaalia lihastoiminnan ylläpitämistä sekä edistää luiden pysymistä normaalina.

Notkeutta ja joustoa liikuntaelimille.

Vihersimpukka ja hainrusto sisältävät luonnostaan kondroitiinisulfaattia ja glukosamiinia, jota on nivelissä, nivelnesteessä, rustoissa, jänteissä ja sidekudoksessa. Valmisteen sisältämä D-vitamiini edistää normaalia lihastoiminnan ylläpitämistä sekä luiden pysymistä normaalina.

Annostus: Aikuisille 2-4 kapselia päivässä, 1-2 tuntia aterian jälkeen. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ei sovi kala- tai äyriäisallergikoille.

Ainesosat:

Vihersimpukkajauhe**, hainrustojauhe** ja kalanrustouutevalmiste**, kapselin kuori (gelatiini), täyteaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäisten rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), D3-vitamiini** (kolekalsiferolivalmiste)

** Pääainesosien alkuperämaa on eri kuin tuotteen valmistusmaa.

Valmiste on makeuttamaton, gluteeniton ja säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Vuorokausiannos 2 – 4 kapselia sisältää:  

D3-vitamiini                  7,5  – 15 µg  (150-300 %) *
Vihersimpukkajauhe  220 – 440 mg
Hainrustojauhe          200 – 400 mg
Kalanrustouute.         200 – 400 mg
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa paikassa.

Pakkauskoko: 80 ja 160 kapselia

Valmistettu Suomessa