Vitatabs Kalium 120 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,20 €
Määrä: kpl
Kerääkö elimistösi ylimääräistä nestettä tai tuntuuko olotilasi normaalia raskaammalta? Vitatabs Kalium on vatsaystävällinen valmiste, joka torjuu liiallisen suolan käytön aiheuttamaa nesteen kertymistä elimistöön ja turvotusta kehossa.
Kalium torjuu liiallisen suolan (natrium) käytön aiheuttamaa nesteen kertymistä elimistöön ja turvotusta kehossa. Kalium on natriumin vastavaikuttaja nestetasapainon säätelyssä. • Nesteenpoistoon • Helpotusta turvotukseen • Lihaskuntoon ja kramppeihin Runsas suolan käyttö rasittaa sydäntä ja kerää elimistöön ylimääräistä nestettä. Natriumin vaikutus sydän- ja verisuonitautien aiheuttajana on tiedostettu ongelma. Puutostila voi ilmetä myös lihasvoiman laskuna ja kramppeina.
Laktoositon, makeuttamaton, hiivaton, gluteeniton. Annostus: 1 tabletti enintään 4 kertaa päivässä. Tabletit suositellaan otettavaksi aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lapsille eikä lasten ulottuville. Ei henkilöille, joilla on munuaisten vajaatoimintaa tai jotka käyttävät kaliumia säästäviä diureetteja tai rytmihäiriölääkkeitä. Huomioitavaa: Tuote ei sovellu henkilöille, joilla on munuaisten vajaatoimintaa tai jotka käyttävät kaliumia säästäviä diureetteja tai rytmihäiriölääkkeitä. Ei lapsille eikä lasten ulottuville. Ainesosat vuorokausiannoksessa (4 tabl.): Trikaliumsitraattia, jossa kaliumia (K) 600 mg* Paakkuuntumisen estoainetta E 460 Pintakäsittelyainetta E 470b * 30% vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.