Voimaruoka

Voimaruoka on suomalainen, korkealaatuinen ravintorikas tuotesarja, jossa laadusta ei tingitä. Tuotteet on valittu valikoimiin niin, että ne on hankittu maailman arvostetuimmilta tuottajilta. Luonnonmukaisuus, tuoreus, puhtaus ja kestävyys ovat Suomen Voimaruoan tärkeimpiä arvoja.

Spirulina Voimaruoan spirulina on peräisin Havaijin saarten puhtaudesta, maailman arvostetuimmalta spirulinan tuottajalta, Cyanotechiltä. Cyanotechin spirulinatuotteet tunnetaan kaikkialla maailmassa korkeasta laadustaan.

Opti-MSM jauhe Voimaruoan Opti-MSM puhtaus (99,9 %) on vertaansa vailla, joka saavutetaan ainutlaatuisella valmistusmenetelmällä. Voimaruoan OPTI-MSM-jauheen valmistaa Yhdysvaltalainen Bergström Nutrition, jota pidetään yleisesti maailman puhtaimpana, tehokkaimpana ja laadukkaimpana MSM -tuotteiden valmistajana.

Raakakaakao Maailmalla viljellään kolmea tärkeää kaakaolajiketta, joista criollo on laadukkain. Sen osuus maailman kokonaistuotannosta on arvioiden mukaan vain muutamia prosenttiyksikköjä. Se on myös kallein, koska sen viljeleminen on hankalaa ja se tuottaa pienimmän sadon. Sanomattakin on selvää, että Voimaruoan valinta on luomusertifioitu criollo -lajike.

Chlorella Voimaruoan chlorella on peräisin Yeayama -saariryhmän puhtaudesta - maailman arvostetuimmalta chlorellan tuottajalta - japanilaiselta Yeayama Shokusanilta. Yeayaman saaret sijaitsevat kaukana Japanin mantereesta, noin 2000 kilometrin päässä Tokiosta. Yeayaman chlorella - tuotteet tunnetaan kaikkialla maailmassa korkeasta laadustaan.

Muut tuotteet

Superfood-tuotteilta odotetaan yhä korkeampaa laatua. Suomen Voimaruoka on vastannut tähän tarjoamalla juuri näitä parhaita vaihtoehtoja ja tuotesarjan erityispiirre on luomutuotteiden suuri määrä. Jos vain luomusertifioitu tuote on laadukkain valinta, niin se on Voimaruoan valinta.

Järjestys: