BIGhair® 90 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 29,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

BIGhair sisältää tehokkaan ActivH8* yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat tärkeitä hiusten kasvulle. BIGhair vahvistaa kynsien ja hiusten rakennetta sekä edistää hiusten normaalina pysymistä ylläpitäen kynsien rakennusaineen, keratiinin, muodostumista.
BIGhair sisältää tehokkaan ActivH8* yhdistelmän juuri niitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä hiusten kasvulle. Lisäksi se sisältää aminohappoja, piipitoista peltokorteuutetta ja P.A.B.A.:a. BIGhair vahvistaa kynsien ja hiuksien rakennetta sekä edistää hiusten normaalina pysymistä ylläpitäen kynsien rakennusaineen, keratiinin, muodostumista. • BIGhair osallistuu hiuksien ja kynsien keratiinin muodostukseen nopeuttaen hiusten ja kynsien keratiinin muodostamista • Oikeilla ravintoaineilla yksittäinen hius saadaan kasvamaan alusta asti paksumpana ja vahvempana • Biotiini edistää hiusten pysymistä normaalina • Biotiini vahvistaa kynnen ja hiuksen rakennetta • L-Metioniini on rikkiä sisältävä aminohappo ja reratiini tarvitsee rikkiä • Sinkki on välttämätön ihosolujen muotoutumisessa. Sinkkiä tarvitaan ihon kollageenin ja elastiiniin muodostuksessa Miksi BIGhair? Hiukset muodostuvat päänahan hiusnystyissä ja koostuvat keratiinista (88% proteiinia), melaniinista (pigmentti) ja oligomineraaleista. Vasta kun hiusnystystä kasvaa uusi hius, saadaan myös uusi mahdollisuus parantaa hiusten ulkonäköä. Kun oikeilla ravintoaineilla yksittäinen hius saadaan kasvamaan alusta asti paksumpana ja vahvempana, hiukset tuntuvat merkittävästi tuuheammilta ja kestävät käsittelyjä paremmin. BIGhair rakentaa hiuksesi sisältäpäin. Kun annat sille aikaa vähintään 3 kuukautta, alat nähdä miten terveet ja vahvat hiuksesi voivatkaan olla. *ActivH8 ActivH8 on yhdistelmä tehokkaimpia tunnettuja ravintoaineita, joita tarvitaan vahvaan hiustenkasvuun. Sen ainesosia ovat: Biotiini eli H-vitamiini on tärkeä ravintoaine jota ihmisen elimistössä on luonnostaan. Biotiini mahdollistaa tehokkaimman keratiinintuotannon. Haluttaessa nopeuttaa ja vahvistaa hiustenkasvua, biotiinia kannattaa nauttia lisäravinteena ainakin 2,5 mg päivässä. BIGhair sisältää 3mg biotiinia /2kaps. Pantoteenihappo on välttämätön aine keratiinintuotannon onnistumiselle.B6- ja B12 vitamiinit sekä foolihappo ovat tärkeitä hiustenkasvuun vaikuttavia vitamiineja. Kivennäisaineet, kuten kupari, magnaani ja sinkki ovat mineraaleja joiden on todettu lisäävän hiusnystyn läpimittaa ja saavan hiuksen kasvamaan vahvempana ja paksumpana.
Annostus: Kapseleita suositellaan otettavaksi 2 kapselia päivässä kahden kuukauden ajan, jonka jälkeen jatketaan ottamalla 1 kapseli päivittäin. Vuorokausiannos (2 kaps.) sisältää: Biotiini 3 mg Pantoteenihappo 24 mg B6-vitamiini 2,8 mg B12-vitamiini 2,5 µg Foolihappo 400 µg Kupari 1 mg Mangaani 2 mg Sinkki 15 mg P.A.B.A 20 mg L-Metioniini 150 mg L-Lysiini 250 mg Peltokorteuute 280 mg, josta - piitä 35 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.