Bio-Kalkki 400 mg +D3 150 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 11,90 €
Määrä: kpl
Bio-Kalkki hyväksi luustolle ja hampaille. Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina, D-vitamiini edistää kalsiumin tnormaalia imeytymistä. Piparmintun makuisen Tabletin voi myös pureskella tai imeskellä.
Bio-Kalkki hyväksi luustolle ja hampaille. Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina, D-vitamiini edistää kalsiumin tnormaalia imeytymistä. Piparmintun makuisen Tabletin voi myös pureskella tai imeskellä. Tiesitkö, että Pharma Nord on yksi Euroopan johtavista korkealuokkaisten ravintolisien ja rohdos-valmisteiden valmistajista. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteellisesti tutkittuja ravintolisiä, rohdosvalmisteita ja lääkkeitä, joiden biologinen hyötyaste on optimaalinen ja turvallisuus sekä dokumentaatio on hyvä.
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton. Annostus: 2 tablettia päivässä. Piparmintun makuisen tabletin voi myös pureskella tai imeskellä. Vuorokausiannos (2 tabl.) sisältää: D-vitamiini 10 µg (100 %*) Kalsiumia 800 mg (200 %*) *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.