Bio-Kalkki 400 mg +D3 +K1+K2 150 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 14,90 €
Määrä: kpl
Bio-Kalkki hyväksi luustolle ja hampaille. Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina, D-vitamiini edistää kalsiumin tnormaalia imeytymistä. Sisältää myös K-vitamiinia, joka edistää luiden pysymistä normaaleina.
Bio-Kalkki hyväksi luustolle ja hampaille. Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina, D-vitamiini edistää kalsiumin tnormaalia imeytymistä. Sisältää myös K-vitamiinia, joka edistää luiden pysymistä normaaleina. Tiesitkö, että Pharma Nord on yksi Euroopan johtavista korkealuokkaisten ravintolisien ja rohdos-valmisteiden valmistajista. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteellisesti tutkittuja ravintolisiä, rohdosvalmisteita ja lääkkeitä, joiden biologinen hyötyaste on optimaalinen ja turvallisuus sekä dokumentaatio on hyvä.
Piparmintun makuisen Tabletin voi myös pureskella tai imeskellä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton. Annostus: 2 tablettia päivässä. Piparmintun makuisen tabletin voi myös pureskella tai imeskellä. Vuorokausiannos (2 tabl.) sisältää: D-vitamiini 10 µg (100 %*) Kalsiumia 800 mg (200 %*) *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.