CoCoVi Psyllium Kuitujauhe 115 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,90 €
Määrä: kpl
Cocovi Psyllium on vatsaa hellivä ja runsaasti kuitua sisältävän ratamokasvin kuivattua siemenkuorta. Psyllium on gluteeniton ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi ruoanlaitossa ja leivonnassa lisäämään kuitupitoisuutta. Gluteeniton.

Lyhyesti

Cocovin psylliumjauhe on jänönratamon kuivattua siemenkuorta. Vatsaa hellivä, runsaasti kuitua sisältävä psyllium on gluteeniton ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi ruuanlaitossa ja leivonnassa lisäämään kuitupitoisuutta.

 

Käyttö

Käytä ruuanlaitossa ja leivonnassa tai sekoita smoothien, puuron tai jogurtin joukkooon.

Psyllium kuitujauhe Organic, FI-EKO-201

(Plantago ovata)

Jänönratamon pienet, neutraalinmakuiset ja tuoksuttomat siemenet ovat hyvin kevyitä, ja 2 grammaan psylliumjauhetta tarvitaan 1000 siementä.

Psyllium soveltuu hyvin pitkäaikaiseen käyttöön. Sen vaikutus alkaa yleensä jo vuorokaudessa, mutta täyteen vaikutukseen saattaa mennä joskus 2-3 päivää.

Suositeltu käyttömäärä: 1 tl – 3 rkl / pvä. Psylliumin käytön yhteydessä tulee aina nauttia riittävästi nestettä mahdollisten sivuvaikutusten välttämiseksi. Tyypillinen suositus on 3,5 grammaa psyllium-jauhetta 2,5 desilitraan nestettä. Gluteenittomassa leivonnassa psyllium parantaa taikinan sitkoa. Leivonnassa psyllium sekoitetaan taikinanesteeseen ja sen annetaan turvota 10 minuuttia ennen jauhojen lisäämistä.

Säilytys: Huoneenlämmössä. Kuivassa ja ilmatiiviissä rasiassa, valolta suojattuna.

Alkuperämaa: Intia

Gluteeniton / maidoton / lisäaineeton / luomu / kosher / vegaaninen

Pakkauskoot: 115 g, 340 g

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.