Easy Diet - kotimainen painonhallinta

Easy Diet - kotimainen painonhallinta

Mikä on Easy Diet?

ACKD Easy Diet on kotimainen, ketoositilaan johtava dieetti, joka on tarkoitettu perusterveille aikuisille tehokkaaseen painonpudotukseen. ACKD tulee sanoista anti-catabolic ketogenic diet. ACKD™:n teho perustuu hiilihydraattien rajoittamiseen, mikä johtaa syvenevään ketoosiin. Terveysmarket on myynyt menestyksekkäästi Easy Diet painonhallinnan tuotteita vuosikausia ja tuotteet ovat saaneet asiakkailta ylistävää palautetta.

Helppo aloittaa päivä Easy Dietilla

Herättyämme olemme paastonneet n. kymmenen tuntia, joten helpoin tapa pätkäpaastoilla on korvata päivän pääateriat (aamupala, lounas ja päivällinen) Easy Diet- ateriankorvikkeilla ja jatkaa syömistä normaalisti klo 18.00 jälkeen. Eli myös pätkäpaastopäivinä saa syödä normaalia ruokaa.

Ketoosin käynnistymisen (3–4 vrk) jälkeen ylläpitäminen on helppoa. Nälän tunne väistyy. Unen laatu paranee ja tarve vähenee. Olo on hyvä ja kevyt. 

Dieetin aikana suositellaan nauttimaan sekä makeita että suolaisia Easy Diet -ateriankorvikkeita yhteensä kolme annospussia päivässä. 

Easy Diet Kick n Start 4 päivän aloitussalkulla helpoin startti

Easy Diet starttisalkku sisältää kaiken mitä tarvitset neljän päivän dieetin toteuttamiseen. Salkussa mukana myös käyttöopas, viikko-ohjelma.  ​

Lisää vinkkejä Easy Diet - tuotteista

Tutustu myös ACKD Easy Diet ohjeisiin Terveysmarketin Laihdutus -vinkeissä.

Easy Diet-tuotteet eivät ole keinotekoisesti makeutettuja eivätkä sisällä natriumglutamaattia - maku tulee suomalaisesta ammattitaidosta ja vuosien kehityksen tuloksena. Kokeile yhdistää tuotteita muihin painonhallinnan ja keventämisen erityistuotteisiin, kuten Vihreään Teehen, CLA:han tai kätevään 30 Days Waistlineen.

 

Järjestys: