ESI No Dol Glukosamiini Kapselit 60 kaps.

Hinta: 19,50 €
Määrä: kpl
No Dol kapselit tuovat helpotusta monen tyyppisiin lihas- ja nivelkipuihin. Se auttaa vahvan luuston muodostumisessa ja kunnossapidossa sekä sidekudosten muodostumisessa. Sisältää glukosamiinia, msm:aa, mangaania, laakealoeta ja pirunkouraa.
No Dol kapselit tuovat helpotusta monen tyyppisiin lihas- ja nivelkipuihin. Se auttaa vahvan luuston muodostumisessa ja kunnossapidossa sekä sidekudosten muodostumisessa. Glukosamiini auttaa ylläpitämään ruston vahvuutta ja kondroitiini nivelnesteen kykyä huolehtia ruston liikkuvuudesta ja joustavuudesta. Kapselit sisältävät lisäksi laakealoeta ja mangaania, joka osallistuu sidekudoksen ja luupinnan normaaliin muodostumiseen.
ESI No Dol -tuotteet on tarkoitettu nivelistä huolehtimiseen ja auttamaan käsien, polvien ja selän nivelten sekä ruston fysiologisten toimintojen ylläpitämiseksi. Annostus: 2 kapselia päivässä. Vaikuttavat aineet (2 kaps.): Glukosamiinisulfaatti 500 mg Kondroitiinisulfaatti 200 mg MSM 200 mg Mangaani 10 mg Pirunkoura 200 mg, josta - iridoideja 7 mg Laakealoe 30 mg
Arvostele tämä tuote

09.05.2020 - Herbivori

Erittäin laadukas, mutta liaan vähän arvostusta saanut tuote. Ihmiset menevät mainosten ja markkinointikampanjoiden mukaan, ja yleensä laadukkaimmat ja tehokkaimmat tuotteet jäävät paitsioon. Onneksi on tietämystä asioista, ja niiden oppien myötä taitoa hoitaa itseä ja sukulaisia. Suosittelen No Dol -kapseleita. Hinta-laatu kohdillaan.