Fosfoser® Memory 90 kaps. 90 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 35,90 € 44,90 €
Määrä: kpl
Fosfoser Memory virkistää muistia, lisää vireyttä, edistä keskittymiskykyä ja torju stressiä. Valmiste vilkastuttaa välittäjäaineiden toimintaa ja siten aivotoimintaa, tutkittu teho.
Fosfoser Memory virkistää muistia, lisää vireyttä, edistä keskittymiskykyä ja torju stressiä. Valmiste vilkastuttaa välittäjäaineiden toimintaa ja siten aivotoimintaa, tutkittu teho. Fosfoser Memoryn onkin todettu parantavan numero-, näkö- ja kasvomuistia, kohentavan oppimiskykyä ja vähentävän depressioita. • Virkistää muistia • Lisää vireyttä • Edistää keskittymiskykyä • Torjuu stressiä (myös nuorilla) Fosfolipideihin lukeutuva fosfatidylseriini kohentaa merkittävästi välittäjäaineiden toimintaa ja siten aivotoimintaa. Se kohentaa muistia ja mielialaa sekä estää iän mukanaan tuomaa hermoston välittäjäaineiden katoa. Tiesitkö, että Fosfoser Memoryn sisältämä fosfatidylseriini on aivojen yleisin fosfolipidi, jonka tehoa on tutkittu useissa kliinisissä tutkimuksissa. Tuote on myös Vuoden Luontaistuote 2002.
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, makeuttamaton. Vahva muistikapseli, fosfatidylseriinikapseli soijasta. Annostus: Suositeltu päiväannos 3 kapselia päivässä vähintään 2 kk:n ajan, jonka jälkeen ylläpitoannos 1-2 kapselia päivässä. Fosfoser Memory -kapselit on vakioitu fosfatidylseriinin ja fosfatidihapon suhteen. Yksi kapseli sisältää: 480mg soijafosfolipidejä, joista - 100 mg fosfatidylseriiniä - 100 mg fosfatidihappoa Fosfatidylseriinillä ei ole todettu sivuvaikutuksia eikä tunnettua yhteensopimattomuutta lääkeaineiden kanssa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.