Gastronel+ 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 24,90 €
Määrä: kpl
Gastronel+ varmistaa koko maha-suolistokanavan hyvinvoinnin, oletpa sitten reissussa ulkomailla tai kotosuomsessa. Vatsan ja suoliston hyvinvointi on tärkeä osa koko hyvinvointiamme. Probiootti-prebiootti-ternimaitovalmiste.
Gastronel+ pitää ruoansulatuskanavan hyvässä kunnossa. Ei enää ilmavaivoja, ummetusta, turvotusta tai närästystä. Suoliston moitteeton toiminta edellyttää tehokasta ruoansulatusta, säännöllistä suolentyhjennystä, terveitä suolen limakalvoja hyvine bakteereineen sekä toimivaa immuunipuolustusta. Suoliston toiminta heijastuu koko kehon hyvinvointiin. Vatsan ja suoliston hyvinvointi on tärkeä osa koko hyvinvointiamme. Gastronel+ on koko maha-suolikanavan hyvinvointia tukeva valmiste. Sen laaja-alainen vaikutus perustuu sen sisältämiin pro- ja prebiootteihin, ternimaitoon ja riisistä saatavaan Gamma oryzanoliin. Tiesitkö, että Gastronel+ sisältää ainutlaatuisen synergistisen yhdistelmän luonnollisia ainesosia koko maha-suolikanavan hyvinvointiin. Se on ruotsalaisten tiedemiesten ja lääkäreiden Uppsala Science Parkissa kehittämä valmiste, joka koostuu korkealaatuisista raaka-aineista.
Probiootti-prebiootti-ternimaitovalmiste. Ternimaito sisältää maidon proteiineja eikä Gastronel+ siksi sovellu maitoallergikoille. Annostus: 1-2 kapselia päivässä, tarvittaessa 3 kapselia jaettuna tasaisesti päivän mittaan. Vuorokausiannos (1-3 kapselia) sisältää: Gamma oryzanol -uute 125mg 125/250/375 mg Maissikuitu 115/230/345 mg Inuliini 100/200/300 mg Ternimaito* 50/100/150 mg Bacillus coagulans** 5/10/15 mg (Lactobacillus sporogenes) * sisältää 23 % immunoglobuliineja ** grammassa 15 miljardia CFU-yksikköä Huomioitavaa: Ternimaito sisältää pienen määrän laktoosia (n. 6-7 mg/kapseli). Yleensä tuote kuitenkin sopii myös laktoosi-intoleranssista kärsiville määrän vähäisyyden takia ja siksi, että valmisteen muut ainesosat auttavat pilkkomaan laktoosia. Käytön voi aloittaa pienellä annostuksella, esim. 1 kapseli päivässä, ja nostaa sitä sitten tarpeen mukaan 2-3 kapseliin päivässä. Kapselit otetaan mieluiten yksittäin ja jaettuna tasaisesti päivän mittaan. Ainesosat: Gamma oryzanol -uute 31,7 %, Hi-maizeTM maissikuitu 29,1 %, inuliini 25,3 %, liivate (kapselin kuori), ternimaito (Colexan®) 12,7 %, Bacillus coagulans (Lactospore®) 1,3 %, väriaine (titaanidioksidi).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.