Natura Media Cholesin5 - Kolesterolin alentaminen 90 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 12,90 €
Määrä: kpl
Helppo ja edullinen kolesterolitasojen luonnolliseen hallintaan. Punainen fermentoitu riisi, eli punariisi sisältää luonnostaan yhdistettä nimeltä monakoliini-K, jonka on laajoissa ja pitkäaikaisissa tutkimuksissa todettu edistävän veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina.
Helppo ja edullinen punariisivalmiste kolesterolitasojen luonnolliseen hallintaan. Punainen fermentoitu riisi, eli punariisi (monascus purpureous) sisältää luonnostaan yhdistettä nimeltä monakoliini-K, jonka on laajoissa ja pitkäaikaisissa tutkimuksissa todettu edistävän veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Vain yksi Cholesin5-kapseli päivässä riittää edistämään kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Kapselit on 90 kapselin purkeissa, joten yhdessä purkissa on tarvittava annostus kolmeksi kuukaudeksi. CHOLESIN5 on edullinen ja helppo tapa hallita kolesterolitasoja. CHOLESIN5-valmiste sisältää myös muita, monakoliini-K:n toimintaa tukevia ravinteita. B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia veren punasolujen muodostumista, sekä foolihappo edistää normaalia veren muodostumista. CHOLESIN5-kapseleissa on lisäksi tarkoituksenmukainen annos ubikinonia, 10mg/kaps.
Annostus: 1 kapseli päivässä. Päiväannos sisältää 10 mg monakoliini-K:ta, jonka on todettu olevan tehokas annostus. Vaikuttavat aineet (1 kaps.): Punariisin monakoliini-K 10,0 mg* Ubikinonia 10,0 mg B6-vitamiinia 1,4 mg 100%** Foolihappoa 200 µg 100%** B12-vitamiinia 2,5 µg 100%** *Vakioitu pitoisuus. Punariisin määrä on n. 300 mg. **Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.