Bioteekin Super-C, 100 tabl.

15,50 

Varasto loppu

Bioteekin Super-C on erityisen vahva C-vitamiini. Sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä (500 mg), jonka rakenne parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä.

Tuotetunnus (SKU): 100044 Osastot: , ,

Kuvaus

Bioteekin Super-C, erityisen vahva C-vitamiini! Sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jonka rakenne parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä.

C-vitamiini on tärkeä antioksidantti ja sitä tarvitaan monien entsyymien toimintaan sekä parantamaan raudan imeytymistä. Myös kollageenin (proteiini) muodostukselle ja immuunipuolustukselle C-vitamiini on välttämätön.

C-vitamiinin tarvetta lisäävät tupakointi, sairaudet, toipilaisuus, monet lääkkeet, stressi, runsas liikunta ja ympäristön saasteet.
Vesiliukoisena vitamiinina tarvitsemme C-vitamiinia päivittäin.

Super-C sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia. Tämä kemiallinen rakenne parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä.

Tiesitkö, että unkarilainen professori Albert von Szent-Györgyi Nagyrapolt (1893-1986) keksi C-vitamiinin ja sai tästä hyvästä Nobelin palkinnon vuonna 1937.

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä maidon ainesosia. Ei eläinperäisiä ainesosia.

Vaikuttavat aineet 1 tabl.:
C-vitamiini 500 mg

Annostus:
1 tabletti päivässä