Nisim Hoitoaine Matkapullo 60 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 7,29 €
Määrä: kpl
Nisim hoitoaine parantaa hauraiden tai ohenevien hiusten ulkonäköä ja antaa uutta ryhtiä. Nisim on tehokas anti-DHT® -apu hiustenlähtöön ja hiusten kunnon kohentamiseen. Kiihdyttää myös hiusten kasvunopeutta.
Nisim hoitoaine parantaa hauraiden tai ohenevien hiusten ulkonäköä ja antaa uutta ryhtiä. • Parantaa hauraiden tai ohenevien hiusten ulkonäköä ja antaa uutta ryhtiä. • Tehokas anti-DHT® -apu hiustenlähtöön ja hiusten kunnon kohentamiseen • Kiihdyttää myös hiusten kasvunopeutta • Sopii erinomaisesti sekä naisille että miehille • Nisim anti-DHT -tuotteet edustavat uusinta ajattelua hiustenlähdön hoidossa • anti-DHT tarkoittaa DHT:n estämiseen pyrkivää vaikutusta • Kliinisesti tutkittu teho, Nisim-tuotteilla yli 20 vuoden kehitystyö Mitä DHT on? Mitä anti-DHT tarkoittaa? DHT, eli dihydrotestosteroni on luonnollisen miessukuhormonin, testosteronin sivutuote. DHT:ta on usein juuri runsaasti päänahassa. DHT:ta on sekä miehen että naisen elimistössä, naisilla luonnollisesti vähemmän. DHT aiheuttaa jopa 95% hiustenlähdöistä. Tiesitkö, että Nisim Shampoon ja Hoitouutteen vaikutus perustuu luonnon yrtteihin, joiden on kliinisesti todistettu hidastavan tai estävän DHT:n muodostumista ja vähentävän sen määrää päänahassa säännöllisellä käytöllä.
Tuote säilyttää olemassa olevien hiusten määrää ja hidastaa hiustenlähtöä. Käyttöohje: Nisim Shampoo pesun jälkeen levitä hoitoainetta ja hiero se huolellisesti hiuksiin. Anna vaikuttaa vähintään yhden minuutin ajan tai kauemmin. Huuhdo huolellisesti pois ja kuivaa pyyhkeellä. Paras tulos saadaan käyttämällä pyyhekuiviin hiuksiin vielä Nisim-päänahan hoitouutetta. Vaikuttavat aineet: Korean ginseng Kastanja Arnikki Muratti Täpläkurjenpolvi Sahapalmu-uute Rosmariini Hiusten kasvua kiihdytetään myös rikkipitoisilla aminohapoilla eli valkuaisaineilla, jotka ovat keskeisessä asemassa hiustenkasvussa. Näitä ovat kystiini, kysteiini ja metioniini.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.