Nisim Shampoo Matkapullo (normaaleille & kuiville hiuksille) 60 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 7,29 €
Määrä: kpl
Hidasta hiustenlähtöä jo viikon käytön jälkeen! Nisim Shampoo on syväpuhdistava, joka luo puhtaan ja tehokkaan kasvuympäristön hiuksille. Hidastaa hiustenlähtöä myös yksinään käytettäessä, mutta tehokkain vaikutus saavutetaan Nisim hoitoaineen kanssa.
Nisim Shampoo on ainutlaatuinen syväpuhdistava shampoo, joka on kehitetty erityisesti luomaan puhdas ja ravinteikas ympäristö terveelle hiustenkasvulle. Nisim™ shampoot vähentävät hiusten lähtöä jo viikon käytöllä! • Tehokas anti-DHT® -apu hiustenlähtöön ja hiusten kunnon kohentamiseen • Kiihdyttää myös hiusten kasvunopeutta • Sopii erinomaisesti sekä naisille että miehille • Nisim anti-DHT -tuotteet edustavat uusinta ajattelua hiustenlähdön hoidossa • anti-DHT tarkoittaa DHT:n estämiseen pyrkivää vaikutusta • Kliinisesti tutkittu teho, Nisim-tuotteilla yli 20 vuoden kehitystyö Mitä DHT on? Mitä anti-DHT tarkoittaa? DHT, eli dihydrotestosteroni on luonnollisen miessukuhormonin, testosteronin sivutuote. DHT:ta on usein juuri runsaasti päänahassa. DHT:ta on sekä miehen että naisen elimistössä, naisilla luonnollisesti vähemmän. DHT aiheuttaa jopa 95% hiustenlähdöistä. anti-DHT® -tuotteen säännöllisen käytön on todettu kliinisessä tutkimuksessa merkittävästi vähentävän DHT:n määrää päänahassa. Ne sisältävät luonnon tehokkaita yrttiuutteita, jotka hidastavat DHT:n muodostumista. Tiesitkö, että Nisim Shampoon ja Hoitouutteen vaikutus perustuu luonnon yrtteihin, joiden on kliinisesti todistettu hidastavan tai estävän DHT:n muodostumista ja vähentävän sen määrää päänahassa säännöllisellä käytöllä.
Shampoota saatavana normaaleille ja rasvoittuville hiuksille sekä kuiville hiuksille. Tuote säilyttää olemassa olevien hiusten määrää ja hidastaa hiustenlähtöä. Paras tulos saadaan käyttämällä shampoo-pesun jälkeen hoitoainetta, jonka jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin vielä Nisim-päänahan hoitouutetta. Vaikuttavat aineet: Korean ginseng Kastanja Arnikki Muratti Täpläkurjenpolvi Sahapalmu-uute Rosmariini Hiusten kasvua kiihdytetään myös rikkipitoisilla aminohapoilla eli valkuaisaineilla, jotka ovat keskeisessä asemassa hiustenkasvussa. Näitä ovat kystiini, kysteiini ja metioniini. Shampoo sisältää lisäksi myös biotiinia ja vehnäproteiinia.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.