BIGhair®, 90 kaps.

22,95 

Varasto loppu

Tehokas yhdistelmä hiusten ja kynsien tarvitsemia vitamiineja ja mineraaleja

BIGhair sisältää tehokkaan ActivH8* -yhdistelmän juuri niitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä hiusten kasvulle.

 • Biotiini (H-vitamiini) mahdollistaa tehokkaimman keratiinintuotannon. BIGhair sisältää 3 mg biotiinia /päiväannos (2 kapselia).
 • Pantoteenihappo on välttämätön aine keratiinintuotannon onnistumiselle, ja B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo ovat tärkeitä hiustenkasvuun vaikuttavia vitamiineja.
 • Kivennäisaineet, kuten kupari, mangaani ja sinkki ovat mineraaleja, joiden on todettu lisäävän hiusnystyn läpimittaa ja saavan hiuksen kasvamaan vahvempana ja paksumpana.
 • Lisäksi BIGhair sisältää aminohappoja, pii-pitoista peltokorteuutetta ja P.A.B.A.:a.
Tuotetunnus (SKU): 101359 Osastot: , ,

Kuvaus

BIGhair sisältää tehokkaan ActivH8* yhdistelmän juuri niitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä hiusten kasvulle. Lisäksi se sisältää aminohappoja, pii-pitoista peltokorteuutetta ja P.A.B.A.:a.

BIGhair vahvistaa kynsien ja hiuksien rakennetta, edistää hiusten normaalina pysymistä ja ylläpitää kynsien rakennusaineen, keratiinin, muodostumista.

 • BIGhair osallistuu hiuksien ja kynsien keratiinin muodostukseen nopeuttaen hiusten ja kynsien keratiinin muodostamista
 • Oikeilla ravintoaineilla yksittäinen hius saadaan kasvamaan alusta asti paksumpana ja vahvempana
 • Biotiini edistää hiusten pysymistä normaalina
 • Biotiini vahvistaa kynnen ja hiuksen rakennetta
 • L-Metioniini on rikkiä sisältävä aminohappo, ja keratiini tarvitsee rikkiä
 • Sinkki on välttämätön ihosolujen muotoutumisessa. Sinkkiä tarvitaan ihon kollageenin ja elastiiniin muodostuksessa

Miksi BIGhair?

Hiukset muodostuvat päänahan hiusnystyissä ja koostuvat keratiinista (88% proteiinia), melaniinista (pigmentti) ja oligomineraaleista.
Vasta kun hiusnystystä kasvaa uusi hius, saadaan myös uusi mahdollisuus parantaa hiusten ulkonäköä. Kun oikeilla ravintoaineilla yksittäinen hius saadaan kasvamaan alusta asti paksumpana ja vahvempana, hiukset tuntuvat merkittävästi tuuheammilta ja kestävät käsittelyjä paremmin.

BIGhair rakentaa hiuksesi sisältäpäin. Kun annat sille aikaa vähintään 3 kuukautta, alat nähdä miten terveet ja vahvat hiuksesi voivatkaan olla.

*ActivH8
ActivH8 on yhdistelmä tehokkaimpia tunnettuja ravintoaineita, joita tarvitaan vahvaan hiustenkasvuun.
Sen ainesosia ovat:

Biotiini eli H-vitamiini on tärkeä ravintoaine jota ihmisen elimistössä on luonnostaan. Biotiini mahdollistaa tehokkaimman keratiinintuotannon. Haluttaessa nopeuttaa ja vahvistaa hiustenkasvua, biotiinia kannattaa nauttia lisäravinteena ainakin 2,5 mg päivässä. BIGhair sisältää 3mg biotiinia /2kaps.

Pantoteenihappo on välttämätön aine keratiinintuotannon onnistumiselle. B6- ja B12 vitamiinit sekä foolihappo ovat tärkeitä hiustenkasvuun vaikuttavia vitamiineja.

Kivennäisaineet, kuten kupari, mangaani ja sinkki ovat mineraaleja joiden on todettu lisäävän hiusnystyn läpimittaa ja saavan hiuksen kasvamaan vahvempana ja paksumpana.

Annostus:
Kapseleita suositellaan otettavaksi 2 kpl päivässä kahden kuukauden ajan, minkä jälkeen jatketaan ottamalla 1 kapseli päivittäin.

Vuorokausiannos (2 kaps.) sisältää:
Biotiini 3 mg
Pantoteenihappo 24 mg
B6-vitamiini 2,8 mg
B12-vitamiini 2,5 µg
Foolihappo 400 µg
Kupari 1 mg
Mangaani 2 mg
Sinkki 15 mg
P.A.B.A 20 mg
L-Metioniini 150 mg
L-Lysiini 250 mg
Peltokorteuute 280 mg, josta piitä 35 mg

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Saatat myös pitää...

 • Revivogen® MD Biopuhdistava Shampoo, 360 ml

  27,90  Shampoo täydentää Revivogen hoitonesteen vaikutusta. Puhdistaa hellävaroen päänahan ja poistaa talin sekä DHT:n päänahan...Lue lisää
 • Ale!

  Evonia® Hiusten Tehoravinne, 56 kaps. (Hankintatukku)

  18,90  Evonia edistää hiusten kasvua ja antaa kasvuvoimaa hiusjuurille. Evonia sisältää hiusjuurten ja hiusten kasvulle...Lisää ostoskoriin
 • Puhdas+ Collagen & Biotin Hiushoitoaine + Shampoo, 200 ml + 200 ml

  33,90  Tehokas hoitoaine hiuksille. Sisältää myös ravitsevaa argania- ja jojobaöljyä. Biotiini ja kollageeni edistävät hiusten...Lue lisää