Ternimax, 120 kaps. (Hankintatukku)

29,95 

2 varastossa

Ternimax – Markkinoiden vahvin ja edullisin

Lyofilisoitu luomuternimaito-konsentraattivalmiste

Vahva:
300 mg luomuternimaitokonsentraattia/kapseli
josta 40 % eli 120 mg immunoglobuliineja (vasta-aineita)

Kuvaus

Luomuternimaitotiivistekapselit

Ravintolisä

Vahva kapselimuotoinen valmiste, sisältää 300 mg luomuternimaitotiivistettä / kapseli, josta 40 % eli 120 mg immunoglobuliineja (vasta-aineita).

Päiväannoksesta (1-3 kapselia) saadaan 120-360 mg immunoglobuliineja

Ternimax-kapseleissa käytettävä ternimaito kerätään kontrolloitujen karjankasvattajien luomustandardien mukaisesti kasvattamista lehmistä, jotka saavat laiduntaa vapaasti Itävallan puhtailla laitumilla. Jokaisen tuotantoerän alkuperä on jäljitettävissä ja tiukasti valvottu tarkastajien toimesta. Ternimaito kerätään talteen poikimisen jälkeen 24 tunnin sisällä vain kahdesta ensimmäisestä lypsykerrasta; vasta-aineiden määrä on suurimmillaan ensimmäisissä lypsykerroissa ja vähenee myöhemmin.

Raaka-aine jalostetaan hellävaraisella lyofilisoinnilla eli pakkaskuivauksella jauhemaiseen muotoon. Patentoidulla erikoismenetelmällä varmistetaan rasvan ja kaseiinin poistaminen. Samalla taataan ternimaidon herkkien bioaktiivisten ainesosien säilyminen mahdollisimman muuttumattomina ja aktiivisina, jolloin niistä on suurin hyöty myös ihmisen terveydelle.

Ainesosat: Lyofilisoitu luomuternimaitotiiviste, Liivate (kapselin kuori), Paakkuuntumisenestoaineet E 460 ja E 551, Pintakäsittelyaine E 470b, Väri E 171 (kapselin kuori)

Vuorokausiannos 1-3 kaps. sisältää:
Lyofilisoitua luomuternimaitotiivistettä 300 – 900 mg
josta immunoglobuliineja 120 – 360 mg

Annostus: 1 kapseli 1-3 kertaa päivässä n. 30 min. ennen ateriaa.

* Hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

* Valmistettu Suomessa

Pakkauskoko: 120 kaps./51 g

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET:

Ternimaito (colostrum) on kaikkien nisäkkäiden synnytyksen jälkeen muutaman päivän ajan erittämää ravintoa.Tämä ensimaito on huomattavasti ravintorikkaampaa kuin tavallinen maito. Se sisältää monia hyvinvointia edistäviä bioaktiiviisia yhdisteitä: ternimaidossa on runsaasti luonnollisia kasvutekijöitä, immunoglobuliineja eli vasta-aineita, vitamiineja ja hivenaineita.

Ternimaito sopii säännölliseen käyttöön kaikenikäisille täydentämään ruokavaliota:

urheilijoille ja kuntoilijoille antamaan kestävyyttä ja nopeuttamaan palautumista urheilusuorituksen jälkeen sekä tuomaan lisää terveitä harjoituspäiviä,

huonosta vastustuskyvystä kärsiville ja toipilaille,

väsyneille, stressaantuneille, ikääntyville ja toipilaille tuomaan vireyttä ja edistämään hyvinvointia

Ternimaidon laktoosipitoisuus on hyvin matala, joten se sopii useimmiten myös maitotuotteista vatsaoireita saaville henkilöille.

Annostus:

1 kapseli 1-3 kertaa päivässä noin 30 minuuttia ennen ateriaa.

Pakkauskoko: 120Kpl

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.