Varesil Cream 60 ml

Hinta: 29,90 €
Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
3 25,00 € 75,00 € Osta

Varesil on tarkoitettu suonikohjujen oireiden lieventämiseen. Varesil vähentää jalkojen turvotusta ja väsymyksen tunnetta jaloissa. Kasveista ja luonnollisista aineista koostuva voide ylläpitää verenkieroelimistön toimintaa.

Varesil Cream on tarkoitettu suonikohjujen oireiden lieventämiseen. Voide ylläpitää verenkieroelimistön toimintaa ja vähentää väsymyksen ja turvotuksen tunnetta jaloissa.

Tärkeimmät saavutetut tulokset ovat verisuonten lihaksiston kiinteytys sekä verisuonten läppien vuotamisen pienennys, jotka voidaan saavuttaa jatkuvalla käytöllä. Varesil-tuotteella on GMP-sertifikaatti (Good Manufacturing Practice), joka takaa tuotteen valmistamisen tarkasti määriteltyjen valmistusmenetelmien mukaisesti.

 Voide koostuu kasveista ja luonnollisista aineista ylläpitäen jalkojen verenkieroelimistön toimintaa. Käyttö: Levitä ulkoisesti ihoalueelle 3 - 4 kertaa päivässä kevyesti hieromalla, jotta voide imeytyy paremmin. Käytä tuotetta päivittäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tuote sopii jatkuvaan käyttöön. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen.

Arvostele tämä tuote

21.04.2017 - Ansku

Olen käyttänyt pitkään