Zinkosan Fresh Mint 20 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 3,70 €
Määrä: kpl
Tuntuuko kurkku karhealta tai onko tukkoinen olo? Hyvänmakuisessa Zinkosanissa tehoaineina ovat hyvin imeytyvä sinkki, C-vitamiini ja standardoitu pelargoniauute, jotka yhdessä tehostavat elimistön vastustuskykyä. Imeskeltävä tabletti.
Tuntuuko kurkku karhealta tai onko tukkoinen olo? Zinkosan Fresh Mint on hyvänmakuinen, imeskeltävä tabletti kurkun karheuteen ja avaamaan tukkoista hengitystä. Tehoaineina ovat hyvin imeytyvä sinkki sitraattimuodossa, C-vitamiini ja standardoitu pelargoniauute, jotka yhdessä tehostavat elimistön vastustuskykyä. Mentoli ja freshmint-aromi tuovat raikkaan olon hengitysteihin ja avaavat tukkoista nenää.
Imeskeltävä sinkki - C-vitamiini - pelargoniauutetabletti. Makeutusaineena ksylitolia ja sorbitolia. Annostus: Aikuisille enintään 1 tabletti 4 kertaa päivässä. 6-12-vuotiaille 53 mg = 2-3 tablettia päivässä. Alle 6-vuotiaille lapsille 27 mg pelargoniauutetta päivässä = 1 tabletti. Tablettien annetaan liueta hitaasti suussa. Huomioitavaa: Ei suositella käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana näillä kohderyhmillä tehtyjen tutkimusten puuttumisen vuoksi. Ei suositella käytettäväksi varfariinin kanssa. Ainesosat vuorokausiannoksessa (4 tabl.): Makeutusaineena ksylitolia ja sorbitolia Pintakäsittelyaineena guarkumia ja Magnesiumstearaattia Pelargoniauutetta EFLA® 956 (Pelargonium sidoides) 80 mg Askorbiinihappoa, jossa C-vitamiinia 75 mg (94 %*) Sinkkisitraattia, jossa sinkkiä 15 mg (150 %*) Aromiaineina mentoli- ja freshmint-aromia *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.