Karin Havupuu-uute

Karin Havupuu-uutejuoma Luomu 1 pullo 600 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,55 €
Määrä: kpl
Aloita aamusi lasillisella Karin Havupuu-uutejuomaa ja takaat päivällesi loistavan startin! Havupuu-uutejuoma sisältää juuri niitä luonnonmukaisia ravintoaineita, joita elimistö tarvitsee päivittäin pitääkseen itsensä kunnossa.
Aloita aamusi heti heräämisen jälkeen lasillisella Karin Havupuu-uutejuomaa ja takaat päivällesi loistavan startin! Suosittu havupuu-uutejuoma sisältää juuri niitä luonnonmukaisia ravintoaineita, joita ihmisen elimistö tarvitsee päivittäin pitääkseen itsensä kunnossa. Tutkittu Luomutuote länsirannikon männystä. Lähdeveteen valmistetun uutteen 1 gramman valmistamiseen on käytetty 0,3 grammaa nuoren männyn kuorta ja nilaa. Tutkimuksiin perustuvien kemiallisten havaintojen perusteella tuotteen jatkuva käyttö on suositeltavaa. Tehokas elimistösi elvyttäjä Nykyaikainen lääketiede on todistanut, että monet taudit johtuvat siitä, että ns. vapaat radikaalit tuhoavat solujen elinvoimaa. Hyvänä esimerkkinä luonnonmukaisuuden vaikutuksesta ja tehosta ihmisen elimistöön on lisäravintovalmiste Havupuu-uutejuoma. Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella voin kertoa Havupuu-uutejuoman sisältävän juuri niitä luonnonmukaisia ravintoaineita, joita ihmisen elimistö tarvitsee päivittäin pitääkseen itsensä kunnossa. Havupuu-uutejuoma on valmistettu täysin kotimaisesta länsirannikon männystä ja se on myös sertifioitu Luomu-tuote.
Käyttöohje: Ravintolisää nautitaan 1 - 2 dl päivässä. Sopii kaikenikäisille. Suosittelemme päivittäiseen käyttöön. Tehokuuri: 3-4 dl päivittäin. Aamulla ensimmäiseksi ja päivällä n. tunti ennen ruokailua. Ravintosisältö: Energia: 17 kcal/100g Flavonoidipitoisuus: 20,3mg/100g Kalsium: 2,1mg/100g Rauta: <0,05mg/100g Mangaani: 0,06mg/100g Sinkki: 0,02mg/100g Rasva: 32mg/100g Proteiini: 37mg/100g Hiilihydraatit: 20 mg/100g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.