Puhdistamo Ruoansulatus Entsyymi, 30 kaps. 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,95 €
Määrä: kpl
  • Tripla vaikutus: betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti

  • Vaikutuksen voi maksimoida käyttämällä Puhdistamon Ruoansulatusentsyymien kanssa

  • Lisä- ja täyteaineeton

Kuinka käytän?

1 kapseli ennen ruokailua.

Alkuperämaa

Suolahapon raaka-aine tulee meille Yhdysvalloista, mutta tuote valmistetaan Suomessa. Korkean ja yhdenmukaisen laadun takaamiseksi Puhdistamon kapselituotteet valmistetaan käsityönä toimitiloissamme Lempäälässä.

Tuotetiedot:

Mahalaukku tarvitsee riittävästi suolahappoa ruoan sulattamiseen, ravinteiden imeyttämiseen sekä pepsiinientsyymiä proteiinien pilkkomiseen. Puhdistamon Suolahappokapseli on kehon omaa suolahappotuotantoa tehostava lisäravinne, joka keltakatkeron ansiosta tulee myös ruoansulatusta. Jos kehon oma suolahappotuotanto ei ole riittävää ja vatsan happamuustaso liian matala, se näkyy ruoansulatus- ja vatsaongelmina, esimerkiksi närästyksenä, joka saattaa hyvinkin johtua suolahapon puutteesta. Ainesosina ovat betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti, mitkä tuovat kokonaisuutena tripla vaikutuksen.


Maksimoi vaikutus käyttämällä yhdessä Puhdistamon Ruoansulatusentsyymien kanssa.

Ainesosina ovat betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti, mitkä tuovat kokonaisuutena tripla vaikutuksen.

Täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa.
Alkuperämaa USA.

 

Laatutakuu:

Puhdistamo Suolahappo 60 kaps
 Eränumero 30040010
Mikrobiologinen analyysi Puhdas
Raskasmetallit Puhdas

Aiempien erien laboratoriotulokset näet täältä.

Tuotepaketista löytyvän eränumeron avulla näet kaikista Laatutakuu-järjestelmään kuuluvista tuotteista muun muassa näiden analyysien tulokset ja paljon muuta.

Laatutakuu-järjestelmämme on ainutlaatuinen tuotetietokanta, jonka avulla on mahdollista todeta tuotteidemme korkea laatu ja puhtaus myös itse.

Mittautamme jokaisen raaka-aineemme laboratoriossa ja valikoimaamme pääsee ainoastaan laatukriteerimme täyttävät erät.

Lisätietoja:

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos: 1 kapseli ennen ruokailua. Päiväannos sisältää betaiinihydrokloridia 550 mg, keltakatkerouutetta 50 mg ja pepsiiniä 25 mg. / 1 kapsel innan måltid. Daglig dos innehåller beteinhydroklorid 550 mg gullgentianaextrakt 50 mg och pepsin 25 mg.

Ainesosat / Ingredienser: Betaiinihydrokloridi, keltakatkerouute, pepsiini. Kapseli: Selluloosa, vesi / Beteinhydroklorid, gullgentianaextrakt, pepsin. Kapsel: Cellulosa, vatten

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi / Finland

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä. Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.