Ale!

Phiero Woman, Naisille tarkoitettu Feromonihajuste

29,95 

Varasto loppu

Paranna valitustasi ja tule vastustamattomaksi! Viettele missä ja milloin haluat feromoneilla olevalla hajusteella houkutellaksesi vastakkaista sukupuolta tai kenet tahansa. Ja hyödynnä myös opasta, jonka annamme parhaille temppuille flirttailla!

Tuotetunnus (SKU): 100066-1 Osastot: , , ,

Kuvaus

Feromoniparfyymi itsetuntoa parantamaan!

Phiero Woman on 4 feromonista ja vihreiden kukkien sekä pehmeän puun tuoksuista koostuva naisten parfyymi, joka auttaa naisia tuntemaan itseluottamusta uusien sosiaalisten tilanteiden edessä luoden intensiivisiä seksuaalisia vastakaikuja. Phiero Woman tekee sinusta näkyvämmän ihmissuhteiden kohentamisen hetkellä.

Phiero Woman Se on tarkoitettu:

  •  Viettele helpommin
  •  Koe intensiivisemmät suhteet
  •  Herätä uusia tuntemuksia

 

Kuinka se toimii:

Phiero Womanin 4 feromonilla viettelet miehiä ja saat lisää itseluottamusta

Kiitos Phiero Woman sisältämien feromonien, se saa kemikaalisilla ainesosillaan aikaan reaktion toisen henkilön aivoissa joka tuottaa lähestymistä ja parantaa ihmissuhteita antamalla maksimaalisen varmuuden naiselle joka tuotetta käyttää. Sen kukkainen tuoksuperhe koostuu vihreistä kukista ja pehmeistä puisista tuoksuista jotka luovat huumaavan välimeren kevättä muistuttavan tuoksun.

Phiero Woman koostuu 4 feromonista joilla saavutetaan harmonia tuoksujen ja tuntemuksien välillä jotka vahvistavat naisen sensuaalisuutta ja itsetuntoa. Feromonien vaikutus tapahtuu hajuaistin kautta mikä lähettää aivoille signaalin joka saa aikaan vastauksen, herättäen toisen henkilön seksuaalisen mielenkiinnon.

 

Miten käyttää Phiero Woman feromoniparfyymia

Käyttö: ulkoisesti

Formaatti: 30 ml suihke

Kesto: vaihtelee käytön mukaan

Tuoksuperhe: kukka

 

Miten tuotetta käytetään: suihkuta tuotetta kuten mitä tahansa normaalia parfyymia

Aineosat:

Androstenone: testosteronista johdettu feromoni. Saa aikaan kuvan johtavasta ja itsevarmasta naisesta.

Delta 16-ol: viestinnän ja ympäröivien suhteiden feromoni. Se saa aikaan ujouden katoamisen ja mukautuu lähellä olevaan henkilöön.

A-keto: e luo miellyttäviä ja kodikkaita tilanteita luotettavassa ympäristössä. Se tunnetaan rakkauden ja tunteiden feromonina.

Estratetraenol: saa aikaan intensiivisiä seksuaalisia vastauksia ja saa ympäröivät ihmiset kohtelemaan sinua ystävällisemmin.

Muut ainesosat: eteeriset öljyt, puumaiset tuoksut, santelipuu, setri, glykoli